Van Hees Zakenkantoor

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Van Hees Zakenkantoor
Private companiesFood and Kindred Products • Van Hees Zakenkantoor

Contactgegevens Van Hees Zakenkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hees Zakenkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hees Zakenkantoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 13-15; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 31 76; 014 81 35 04 (+32-014 81 31 76; 014 81 35 04) 014 81 31 76; 014 81 35 04 (+32-014 81 31 76; 014 81 35 04)

Fax (fax): 014 81 63 76 (+32-014 81 63 76) 014 81 63 76 (+32-014 81 63 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hees Zakenkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hees Zakenkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hees Zakenkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hees Zakenkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hees Zakenkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hees Zakenkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hees Zakenkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hees Zakenkantoor
Products information Van Hees Zakenkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE06802154541
Ondernemingsnummer: 6342651367
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Real estate

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hees Zakenkantoor
(Get full report from official database of BE for Van Hees Zakenkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hees Zakenkantoor
Addition kinds of activities for Van Hees Zakenkantoor

3531. Bouwmachines | Construction machinery
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
01199900. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
20340101. Soep mengt | Soup mixes
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
36459906. Tuin-, patio-, gang- en tuinverlichting: elektrisch | Garden, patio, walkway and yard lighting fixtures: electric
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij Van Hees Zakenkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hees Zakenkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hees Zakenkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hees Zakenkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Van Hees Zakenkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Van Hees Zakenkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hees Zakenkantoor. Laat een reactie achter voor Van Hees Zakenkantoor. Van Hees Zakenkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hees Zakenkantoor. Leave a respond for Van Hees Zakenkantoor. Van Hees Zakenkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hees Zakenkantoor op de google maps. Adres en contacten Van Hees Zakenkantoor
Location of Van Hees Zakenkantoor on the google maps. Address and contacts of Van Hees Zakenkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hees Zakenkantoor Van Hees Zakenkantoor: JEAN-MARC HARDY | Fievet D | PATSY | STEFAAN VAN ERPS | VRIJSEN

Other related companies as Van Hees Zakenkantoor: JEAN-MARC HARDY | Fievet D | PATSY | STEFAAN VAN ERPS | VRIJSEN

Van Hees Zakenkantoor is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hees Zakenkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06802154541. Het bedrijf Van Hees Zakenkantoor bevindt zich op het adres: Stationsstraat 13-15; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Van Hees Zakenkantoor is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hees Zakenkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hees Zakenkantoor, openstaande posities, locatie van Van Hees Zakenkantoor op de kaart.

Van Hees Zakenkantoor is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hees Zakenkantoor, company assigned to the tax number BE06802154541. The company Van Hees Zakenkantoor is located at the address: Stationsstraat 13-15; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Real estate.
The main activity of Van Hees Zakenkantoor is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hees Zakenkantoor is not available. You also can look at reviews of Van Hees Zakenkantoor, open positions, location of Van Hees Zakenkantoor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hees Zakenkantoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hees Zakenkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hees Zakenkantoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hees Zakenkantoor, employees, financial statistics.