Van Aanholt N

Contactgegevens Van Aanholt N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Aanholt N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Aanholt N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterlozeweg 32; 3680; Maaseik (Neeroeteren), België

Telefoon (phone): 089 86 65 07; 0495 28 65 07 (+32-089 86 65 07; 0495 28 65 07) 089 86 65 07; 0495 28 65 07 (+32-089 86 65 07; 0495 28 65 07)

Fax (fax): 089 86 85 23 (+32-089 86 85 23) 089 86 85 23 (+32-089 86 85 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Aanholt N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Aanholt N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Aanholt N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Aanholt N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Aanholt N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Aanholt N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Aanholt N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Aanholt N
Products information Van Aanholt N

BTW identificatienummer (tax): BE07739288330
Ondernemingsnummer: 3961914062
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Aanholt N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Aanholt N
(Get full report from official database of BE for Van Aanholt N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Aanholt N
Addition kinds of activities for Van Aanholt N

3531. Bouwmachines | Construction machinery
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
34210101. Carving sets | Carving sets
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service

Werken bij Van Aanholt N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Aanholt N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Aanholt N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Aanholt N. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van Van Aanholt N in sociale netwerken
Look for responds of Van Aanholt N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Aanholt N. Laat een reactie achter voor Van Aanholt N. Van Aanholt N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Aanholt N. Leave a respond for Van Aanholt N. Van Aanholt N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Aanholt N op de google maps. Adres en contacten Van Aanholt N
Location of Van Aanholt N on the google maps. Address and contacts of Van Aanholt N

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Aanholt N Van Aanholt N: Intership Europe NV | Nols A-M | FORREST MOTOR | BENEDICTUS SELS | Laseb Industries

Other related companies as Van Aanholt N: Intership Europe NV | Nols A-M | FORREST MOTOR | BENEDICTUS SELS | Laseb Industries

Van Aanholt N is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Aanholt N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739288330. Het bedrijf Van Aanholt N bevindt zich op het adres: Waterlozeweg 32; 3680; Maaseik (Neeroeteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Van Aanholt N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Aanholt N is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Aanholt N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Aanholt N, openstaande posities, locatie van Van Aanholt N op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Aanholt N is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Aanholt N, company assigned to the tax number BE07739288330. The company Van Aanholt N is located at the address: Waterlozeweg 32; 3680; Maaseik (Neeroeteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Van Aanholt N were not found.
The main activity of Van Aanholt N is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Aanholt N is not available. You also can look at reviews of Van Aanholt N, open positions, location of Van Aanholt N on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Aanholt N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Aanholt N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Aanholt N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Aanholt N, employees, financial statistics.