Trefl'Assur-Dramaix F

Contactgegevens Trefl'Assur-Dramaix F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trefl'Assur-Dramaix F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trefl'Assur-Dramaix F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Docteur Colson 7; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon), België

Telefoon (phone): 067 63 86 30 (+32-067 63 86 30) 067 63 86 30 (+32-067 63 86 30)

Fax (fax): 067 64 96 48 (+32-067 64 96 48) 067 64 96 48 (+32-067 64 96 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trefl'Assur-Dramaix F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trefl'Assur-Dramaix F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trefl'Assur-Dramaix F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trefl'Assur-Dramaix F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trefl'Assur-Dramaix F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trefl'Assur-Dramaix F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trefl'Assur-Dramaix F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trefl'Assur-Dramaix F
Products information Trefl'Assur-Dramaix F

BTW identificatienummer (tax): BE08578094482
Ondernemingsnummer: 7259460449
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Trefl'Assur-Dramaix F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trefl'Assur-Dramaix F
(Get full report from official database of BE for Trefl'Assur-Dramaix F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trefl'Assur-Dramaix F
Addition kinds of activities for Trefl'Assur-Dramaix F

519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
27529901. Kleur lithografie | Color lithography
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij Trefl'Assur-Dramaix F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trefl'Assur-Dramaix F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trefl'Assur-Dramaix F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trefl'Assur-Dramaix F. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Trefl'Assur-Dramaix F in sociale netwerken
Look for responds of Trefl'Assur-Dramaix F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trefl'Assur-Dramaix F. Laat een reactie achter voor Trefl'Assur-Dramaix F. Trefl'Assur-Dramaix F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trefl'Assur-Dramaix F. Leave a respond for Trefl'Assur-Dramaix F. Trefl'Assur-Dramaix F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trefl'Assur-Dramaix F op de google maps. Adres en contacten Trefl'Assur-Dramaix F
Location of Trefl'Assur-Dramaix F on the google maps. Address and contacts of Trefl'Assur-Dramaix F

Andere gerelateerde bedrijven als come Trefl'Assur-Dramaix F Trefl'Assur-Dramaix F: SCHUYBROEK ELEKTRO | CONTRAST | MARCEL HENSENNE | OBSOMER OLIVIER | LEON MERTENS

Other related companies as Trefl'Assur-Dramaix F: SCHUYBROEK ELEKTRO | CONTRAST | MARCEL HENSENNE | OBSOMER OLIVIER | LEON MERTENS

Trefl'Assur-Dramaix F is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trefl'Assur-Dramaix F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08578094482. Het bedrijf Trefl'Assur-Dramaix F bevindt zich op het adres: Rue Docteur Colson 7; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Trefl'Assur-Dramaix F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trefl'Assur-Dramaix F is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trefl'Assur-Dramaix F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trefl'Assur-Dramaix F, openstaande posities, locatie van Trefl'Assur-Dramaix F op de kaart.

Trefl'Assur-Dramaix F is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trefl'Assur-Dramaix F, company assigned to the tax number BE08578094482. The company Trefl'Assur-Dramaix F is located at the address: Rue Docteur Colson 7; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Trefl'Assur-Dramaix F were not found.
The main activity of Trefl'Assur-Dramaix F is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trefl'Assur-Dramaix F is not available. You also can look at reviews of Trefl'Assur-Dramaix F, open positions, location of Trefl'Assur-Dramaix F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trefl'Assur-Dramaix F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trefl'Assur-Dramaix F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trefl'Assur-Dramaix F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trefl'Assur-Dramaix F, employees, financial statistics.