Rupel Assur

Contactgegevens Rupel Assur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rupel Assur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rupel Assur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noeverselaan 2A Box 4; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 844 84 34 (+32-03 844 84 34) 03 844 84 34 (+32-03 844 84 34)

Fax (fax): 03 844 78 05 (+32-03 844 78 05) 03 844 78 05 (+32-03 844 78 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rupel Assur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rupel Assur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rupel Assur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rupel Assur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rupel Assur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rupel Assur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rupel Assur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rupel Assur
Products information Rupel Assur

BTW identificatienummer (tax): BE04815002441
Ondernemingsnummer: 3569976806
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Rupel Assur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rupel Assur
(Get full report from official database of BE for Rupel Assur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rupel Assur
Addition kinds of activities for Rupel Assur

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij Rupel Assur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rupel Assur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rupel Assur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rupel Assur. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Rupel Assur in sociale netwerken
Look for responds of Rupel Assur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rupel Assur. Laat een reactie achter voor Rupel Assur. Rupel Assur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rupel Assur. Leave a respond for Rupel Assur. Rupel Assur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rupel Assur op de google maps. Adres en contacten Rupel Assur
Location of Rupel Assur on the google maps. Address and contacts of Rupel Assur

Andere gerelateerde bedrijven als come Rupel Assur Rupel Assur: MUTUALIT? SOCIALISTE | A.C. CONSTRUCT | HOUTHANDEL DESMET | GARAGE SIMONET & FILS | A.C.Z.

Other related companies as Rupel Assur: MUTUALIT? SOCIALISTE | A.C. CONSTRUCT | HOUTHANDEL DESMET | GARAGE SIMONET & FILS | A.C.Z.

Rupel Assur is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rupel Assur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04815002441. Het bedrijf Rupel Assur bevindt zich op het adres: Noeverselaan 2A Box 4; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Rupel Assur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rupel Assur is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rupel Assur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rupel Assur, openstaande posities, locatie van Rupel Assur op de kaart.

Rupel Assur is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rupel Assur, company assigned to the tax number BE04815002441. The company Rupel Assur is located at the address: Noeverselaan 2A Box 4; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Rupel Assur were not found.
The main activity of Rupel Assur is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rupel Assur is not available. You also can look at reviews of Rupel Assur, open positions, location of Rupel Assur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rupel Assur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rupel Assur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rupel Assur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rupel Assur, employees, financial statistics.