FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

Contactgegevens FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 150 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-09-05-61 32-33-09-05-61

Fax (fax): 32-33-11-79-46 32-33-11-79-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHOCOLATERIE SMET BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHOCOLATERIE SMET BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHOCOLATERIE SMET BVBA
Products information FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08333099365
Ondernemingsnummer: 3608703613
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLCHOCOLATERIE SMET BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing and packaging - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHOCOLATERIE SMET BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCHOCOLATERIE SMET BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHOCOLATERIE SMET BVBA
Addition kinds of activities for FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
28139906. Neon | Neon
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
33390200. Edele metalen | Precious metals
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
73790104. Onderhoud van tekstverwerkingsapparatuur | Word processing equipment maintenance

Werken bij FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

Zoek naar antwoorden van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Laat een reactie achter voor FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. FLCHOCOLATERIE SMET BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. Leave a respond for FLCHOCOLATERIE SMET BVBA. FLCHOCOLATERIE SMET BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHOCOLATERIE SMET BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCHOCOLATERIE SMET BVBA
Location of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHOCOLATERIE SMET BVBA FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: Van Hulle Shipsuppliers | INVEST S.V. PLACEMENT | CAR BEAUTY CENTER | DECKER GUY | HVH MULTIMEDIA

Other related companies as FLCHOCOLATERIE SMET BVBA: Van Hulle Shipsuppliers | INVEST S.V. PLACEMENT | CAR BEAUTY CENTER | DECKER GUY | HVH MULTIMEDIA

FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333099365. Het bedrijf FLCHOCOLATERIE SMET BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 150 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packing and packaging - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCHOCOLATERIE SMET BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, openstaande posities, locatie van FLCHOCOLATERIE SMET BVBA op de kaart.

FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, company assigned to the tax number BE08333099365. The company FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 150 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packing and packaging - machinery and equipment. Products created in FLCHOCOLATERIE SMET BVBA were not found.
The main activity of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, open positions, location of FLCHOCOLATERIE SMET BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHOCOLATERIE SMET BVBA, employees, financial statistics.