BUSINESS SOLUTIONS SPRL

Contactgegevens BUSINESS SOLUTIONS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS SOLUTIONS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS SOLUTIONS SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1200-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-771.21.51 (+32-02-771.21.51) 02-771.21.51 (+32-02-771.21.51)

Fax (fax): 02-770.93.06 (+32-02-770.93.06) 02-770.93.06 (+32-02-770.93.06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS SOLUTIONS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS SOLUTIONS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS SOLUTIONS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS SOLUTIONS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS SOLUTIONS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS SOLUTIONS SPRL
Products information BUSINESS SOLUTIONS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02157958984
Ondernemingsnummer: 6474212646
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BUSINESS SOLUTIONS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS SOLUTIONS SPRL
(Get full report from official database of BE for BUSINESS SOLUTIONS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS SOLUTIONS SPRL
Addition kinds of activities for BUSINESS SOLUTIONS SPRL

394404. Speelgoed geweren | Toy guns
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles
53310000. Variety winkels | Variety stores

Werken bij BUSINESS SOLUTIONS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS SOLUTIONS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van BUSINESS SOLUTIONS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS SOLUTIONS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Laat een reactie achter voor BUSINESS SOLUTIONS SPRL. BUSINESS SOLUTIONS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS SOLUTIONS SPRL. Leave a respond for BUSINESS SOLUTIONS SPRL. BUSINESS SOLUTIONS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS SOLUTIONS SPRL op de google maps. Adres en contacten BUSINESS SOLUTIONS SPRL
Location of BUSINESS SOLUTIONS SPRL on the google maps. Address and contacts of BUSINESS SOLUTIONS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS SOLUTIONS SPRL BUSINESS SOLUTIONS SPRL: PAUL KENNIS | BENOIT RENARD | DRUKKERIJ MOEYAERT | G. MARTENS | FOTOSTUDIO 58

Other related companies as BUSINESS SOLUTIONS SPRL: PAUL KENNIS | BENOIT RENARD | DRUKKERIJ MOEYAERT | G. MARTENS | FOTOSTUDIO 58

BUSINESS SOLUTIONS SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS SOLUTIONS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02157958984. Het bedrijf BUSINESS SOLUTIONS SPRL bevindt zich op het adres: 1200-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BUSINESS SOLUTIONS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS SOLUTIONS SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS SOLUTIONS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS SOLUTIONS SPRL, openstaande posities, locatie van BUSINESS SOLUTIONS SPRL op de kaart.

BUSINESS SOLUTIONS SPRL is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BUSINESS SOLUTIONS SPRL, company assigned to the tax number BE02157958984. The company BUSINESS SOLUTIONS SPRL is located at the address: 1200-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BUSINESS SOLUTIONS SPRL were not found.
The main activity of BUSINESS SOLUTIONS SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS SOLUTIONS SPRL is not available. You also can look at reviews of BUSINESS SOLUTIONS SPRL, open positions, location of BUSINESS SOLUTIONS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS SOLUTIONS SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS SOLUTIONS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS SOLUTIONS SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS SOLUTIONS SPRL, employees, financial statistics.