BULMETAL BVBA

Contactgegevens BULMETAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULMETAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULMETAL BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2660-Hoboken (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 03-828.29.28 (+32-03-828.29.28) 03-828.29.28 (+32-03-828.29.28)

Fax (fax): 03-828.29.92 (+32-03-828.29.92) 03-828.29.92 (+32-03-828.29.92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULMETAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULMETAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULMETAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULMETAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULMETAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULMETAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULMETAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULMETAL BVBA
Products information BULMETAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03917419433
Ondernemingsnummer: 4320343017
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): 12
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BULMETAL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULMETAL BVBA
(Get full report from official database of BE for BULMETAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULMETAL BVBA
Addition kinds of activities for BULMETAL BVBA

308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
20999916. Sorghum, inclusief custom raffinage | Sorghum, including custom refining
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
37210200. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage

Werken bij BULMETAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULMETAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULMETAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULMETAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van BULMETAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BULMETAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULMETAL BVBA. Laat een reactie achter voor BULMETAL BVBA. BULMETAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULMETAL BVBA. Leave a respond for BULMETAL BVBA. BULMETAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULMETAL BVBA op de google maps. Adres en contacten BULMETAL BVBA
Location of BULMETAL BVBA on the google maps. Address and contacts of BULMETAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BULMETAL BVBA BULMETAL BVBA: M. BOM | PآTISSERIE HODE | TO SAN FL?NU | LASSERRE ET ASSOCI?S | ROBERT ERCOLIE

Other related companies as BULMETAL BVBA: M. BOM | PآTISSERIE HODE | TO SAN FL?NU | LASSERRE ET ASSOCI?S | ROBERT ERCOLIE

BULMETAL BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BULMETAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917419433. Het bedrijf BULMETAL BVBA bevindt zich op het adres: 2660-Hoboken (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 12 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BULMETAL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BULMETAL BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULMETAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULMETAL BVBA, openstaande posities, locatie van BULMETAL BVBA op de kaart.

BULMETAL BVBA is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BULMETAL BVBA, company assigned to the tax number BE03917419433. The company BULMETAL BVBA is located at the address: 2660-Hoboken (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 12 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BULMETAL BVBA were not found.
The main activity of BULMETAL BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BULMETAL BVBA is not available. You also can look at reviews of BULMETAL BVBA, open positions, location of BULMETAL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULMETAL BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULMETAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULMETAL BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULMETAL BVBA, employees, financial statistics.