Mandel & Leie Cie

Contactgegevens Mandel & Leie Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mandel & Leie Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mandel & Leie Cie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rumbeeksesteenweg 407; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): 051 20 67 56 (+32-051 20 67 56) 051 20 67 56 (+32-051 20 67 56)

Fax (fax): 051 20 67 56; 051 24 43 65 (+32-051 20 67 56; 051 24 43 65) 051 20 67 56; 051 24 43 65 (+32-051 20 67 56; 051 24 43 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mandel & Leie Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mandel & Leie Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mandel & Leie Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mandel & Leie Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mandel & Leie Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mandel & Leie Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mandel & Leie Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mandel & Leie Cie
Products information Mandel & Leie Cie

BTW identificatienummer (tax): BE01805297851
Ondernemingsnummer: 3761688232
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Mandel & Leie Cie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mandel & Leie Cie
(Get full report from official database of BE for Mandel & Leie Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mandel & Leie Cie
Addition kinds of activities for Mandel & Leie Cie

13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
50720201. Bestek | Cutlery
59949902. krantenkiosk | Newsstand
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair

Werken bij Mandel & Leie Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mandel & Leie Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mandel & Leie Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mandel & Leie Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Mandel & Leie Cie in sociale netwerken
Look for responds of Mandel & Leie Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mandel & Leie Cie. Laat een reactie achter voor Mandel & Leie Cie. Mandel & Leie Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mandel & Leie Cie. Leave a respond for Mandel & Leie Cie. Mandel & Leie Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mandel & Leie Cie op de google maps. Adres en contacten Mandel & Leie Cie
Location of Mandel & Leie Cie on the google maps. Address and contacts of Mandel & Leie Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come Mandel & Leie Cie Mandel & Leie Cie: I.M.-P.E.C. | PETER CAUWENBERGHS | DIRIX AUTOMATISATIE NV | MEUBELMAKERIJ DE GEYTER | RADIO CONTACT

Other related companies as Mandel & Leie Cie: I.M.-P.E.C. | PETER CAUWENBERGHS | DIRIX AUTOMATISATIE NV | MEUBELMAKERIJ DE GEYTER | RADIO CONTACT

Mandel & Leie Cie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mandel & Leie Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01805297851. Het bedrijf Mandel & Leie Cie bevindt zich op het adres: Rumbeeksesteenweg 407; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Mandel & Leie Cie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mandel & Leie Cie is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mandel & Leie Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mandel & Leie Cie, openstaande posities, locatie van Mandel & Leie Cie op de kaart.

Mandel & Leie Cie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mandel & Leie Cie, company assigned to the tax number BE01805297851. The company Mandel & Leie Cie is located at the address: Rumbeeksesteenweg 407; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Mandel & Leie Cie were not found.
The main activity of Mandel & Leie Cie is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mandel & Leie Cie is not available. You also can look at reviews of Mandel & Leie Cie, open positions, location of Mandel & Leie Cie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mandel & Leie Cie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mandel & Leie Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mandel & Leie Cie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mandel & Leie Cie, employees, financial statistics.