Malfait NV

Contactgegevens Malfait NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Malfait NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Malfait NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 59; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 08 00 (+32-056 20 08 00) 056 20 08 00 (+32-056 20 08 00)

Fax (fax): 056 20 01 26 (+32-056 20 01 26) 056 20 01 26 (+32-056 20 01 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Malfait NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Malfait NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Malfait NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Malfait NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Malfait NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Malfait NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Malfait NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Malfait NV
Products information Malfait NV

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Malfait NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Malfait NV
(Get full report from official database of BE for Malfait NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Malfait NV
Addition kinds of activities for Malfait NV

295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
343399. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
57220101. Gasbereiken | Gas ranges

Werken bij Malfait NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Malfait NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Malfait NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Malfait NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Malfait NV in sociale netwerken
Look for responds of Malfait NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Malfait NV. Laat een reactie achter voor Malfait NV. Malfait NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Malfait NV. Leave a respond for Malfait NV. Malfait NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Malfait NV op de google maps. Adres en contacten Malfait NV
Location of Malfait NV on the google maps. Address and contacts of Malfait NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Malfait NV Malfait NV: BILLBOARD TECHNOLOGY INDUSTRIES NV | Dumay M | Shred-it | CADENCES-AUTOCAD | peetroons g

Other related companies as Malfait NV: BILLBOARD TECHNOLOGY INDUSTRIES NV | Dumay M | Shred-it | CADENCES-AUTOCAD | peetroons g

Malfait NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Malfait NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf Malfait NV bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 59; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Malfait NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Malfait NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Malfait NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Malfait NV, openstaande posities, locatie van Malfait NV op de kaart.

Malfait NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Malfait NV, company assigned to the tax number BE01633361816. The company Malfait NV is located at the address: Doorniksesteenweg 59; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Malfait NV were not found.
The main activity of Malfait NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Malfait NV is not available. You also can look at reviews of Malfait NV, open positions, location of Malfait NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Malfait NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Malfait NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Malfait NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Malfait NV, employees, financial statistics.