Limbrassur NV

Contactgegevens Limbrassur NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limbrassur NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limbrassur NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 67 48 94 (+32-011 67 48 94) 011 67 48 94 (+32-011 67 48 94)

Fax (fax): 011 67 48 94 (+32-011 67 48 94) 011 67 48 94 (+32-011 67 48 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limbrassur NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limbrassur NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limbrassur NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limbrassur NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limbrassur NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limbrassur NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limbrassur NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limbrassur NV
Products information Limbrassur NV

BTW identificatienummer (tax): BE03625457763
Ondernemingsnummer: 5418151855
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Investments

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limbrassur NV
(Get full report from official database of BE for Limbrassur NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limbrassur NV
Addition kinds of activities for Limbrassur NV

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
27599911. Laser printen | Laser printing
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij Limbrassur NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limbrassur NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limbrassur NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limbrassur NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van Limbrassur NV in sociale netwerken
Look for responds of Limbrassur NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limbrassur NV. Laat een reactie achter voor Limbrassur NV. Limbrassur NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limbrassur NV. Leave a respond for Limbrassur NV. Limbrassur NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limbrassur NV op de google maps. Adres en contacten Limbrassur NV
Location of Limbrassur NV on the google maps. Address and contacts of Limbrassur NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Limbrassur NV Limbrassur NV: COIFFURE SIMONNE | Micro-Assistance S.C.R.L. | ASSEUROP | Aagra Pom | Esp茅rance (A l')

Other related companies as Limbrassur NV: COIFFURE SIMONNE | Micro-Assistance S.C.R.L. | ASSEUROP | Aagra Pom | Esp茅rance (A l')

Limbrassur NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Limbrassur NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03625457763. Het bedrijf Limbrassur NV bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Investments.
De hoofdactiviteit van Limbrassur NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limbrassur NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limbrassur NV, openstaande posities, locatie van Limbrassur NV op de kaart.

Limbrassur NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Limbrassur NV, company assigned to the tax number BE03625457763. The company Limbrassur NV is located at the address: Tiensesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Investments.
The main activity of Limbrassur NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Limbrassur NV is not available. You also can look at reviews of Limbrassur NV, open positions, location of Limbrassur NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limbrassur NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limbrassur NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limbrassur NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limbrassur NV, employees, financial statistics.