BIS NV (Business Information Systems)

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • BIS NV (Business Information Systems)
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • BIS NV (Business Information Systems)

Contactgegevens BIS NV (Business Information Systems): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIS NV (Business Information Systems): address, phone, fax, email, website, opening hours

BIS NV (Business Information Systems)

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): 2800-Mechelen, België

Telefoon (phone): 015-28.74.87 (+32-015-28.74.87) 015-28.74.87 (+32-015-28.74.87)

Fax (fax): 015-28.74.99 (+32-015-28.74.99) 015-28.74.99 (+32-015-28.74.99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIS NV (Business Information Systems): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIS NV (Business Information Systems)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIS NV (Business Information Systems)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIS NV (Business Information Systems), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIS NV (Business Information Systems). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIS NV (Business Information Systems), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIS NV (Business Information Systems). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIS NV (Business Information Systems)
Products information BIS NV (Business Information Systems)

BTW identificatienummer (tax): BE09066986083
Ondernemingsnummer: 2356262207
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): 45
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BIS NV (Business Information Systems) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIS NV (Business Information Systems)
(Get full report from official database of BE for BIS NV (Business Information Systems))

Aanvulling soorten activiteiten voor BIS NV (Business Information Systems)
Addition kinds of activities for BIS NV (Business Information Systems)

20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
32990200. Zandkalkproducten | Sand lime products
34210103. Mesbladen en blanks | Knife blades and blanks
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij BIS NV (Business Information Systems): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIS NV (Business Information Systems): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIS NV (Business Information Systems). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIS NV (Business Information Systems). Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BIS NV (Business Information Systems) in sociale netwerken
Look for responds of BIS NV (Business Information Systems) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIS NV (Business Information Systems). Laat een reactie achter voor BIS NV (Business Information Systems). BIS NV (Business Information Systems) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIS NV (Business Information Systems). Leave a respond for BIS NV (Business Information Systems). BIS NV (Business Information Systems) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIS NV (Business Information Systems) op de google maps. Adres en contacten BIS NV (Business Information Systems)
Location of BIS NV (Business Information Systems) on the google maps. Address and contacts of BIS NV (Business Information Systems)

Andere gerelateerde bedrijven als come BIS NV (Business Information Systems) BIS NV (Business Information Systems): BBL | BOUCHERIE ALBERT | PLEZANTE DUIVENMELKERS | Supra | DEBESSELLE

Other related companies as BIS NV (Business Information Systems): BBL | BOUCHERIE ALBERT | PLEZANTE DUIVENMELKERS | Supra | DEBESSELLE

BIS NV (Business Information Systems) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is BIS NV (Business Information Systems), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09066986083. Het bedrijf BIS NV (Business Information Systems) bevindt zich op het adres: 2800-Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 45 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BIS NV (Business Information Systems) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIS NV (Business Information Systems) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIS NV (Business Information Systems) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIS NV (Business Information Systems), openstaande posities, locatie van BIS NV (Business Information Systems) op de kaart.

BIS NV (Business Information Systems) is a company, that was registered 2007 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is BIS NV (Business Information Systems), company assigned to the tax number BE09066986083. The company BIS NV (Business Information Systems) is located at the address: 2800-Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 45 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BIS NV (Business Information Systems) were not found.
The main activity of BIS NV (Business Information Systems) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIS NV (Business Information Systems) is not available. You also can look at reviews of BIS NV (Business Information Systems), open positions, location of BIS NV (Business Information Systems) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIS NV (Business Information Systems), Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIS NV (Business Information Systems), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIS NV (Business Information Systems), Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIS NV (Business Information Systems), employees, financial statistics.