KBC Verzekeringen Maris & Rosier

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • KBC Verzekeringen Maris & Rosier
Private companiesPersonal Services • KBC Verzekeringen Maris & Rosier

Contactgegevens KBC Verzekeringen Maris & Rosier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC Verzekeringen Maris & Rosier: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC Verzekeringen Maris & Rosier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koeistraat 42-2; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 12 40 (+32-014 67 12 40) 014 67 12 40 (+32-014 67 12 40)

Fax (fax): +32 (81) 533-21-83 +32 (81) 533-21-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC Verzekeringen Maris & Rosier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC Verzekeringen Maris & Rosier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC Verzekeringen Maris & Rosier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC Verzekeringen Maris & Rosier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC Verzekeringen Maris & Rosier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC Verzekeringen Maris & Rosier
Products information KBC Verzekeringen Maris & Rosier

BTW identificatienummer (tax): BE01291137695
Ondernemingsnummer: 6956512451
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in KBC Verzekeringen Maris & Rosier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC Verzekeringen Maris & Rosier
(Get full report from official database of BE for KBC Verzekeringen Maris & Rosier)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC Verzekeringen Maris & Rosier
Addition kinds of activities for KBC Verzekeringen Maris & Rosier

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij KBC Verzekeringen Maris & Rosier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC Verzekeringen Maris & Rosier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

Zoek naar antwoorden van KBC Verzekeringen Maris & Rosier in sociale netwerken
Look for responds of KBC Verzekeringen Maris & Rosier in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Laat een reactie achter voor KBC Verzekeringen Maris & Rosier. KBC Verzekeringen Maris & Rosier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC Verzekeringen Maris & Rosier. Leave a respond for KBC Verzekeringen Maris & Rosier. KBC Verzekeringen Maris & Rosier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC Verzekeringen Maris & Rosier op de google maps. Adres en contacten KBC Verzekeringen Maris & Rosier
Location of KBC Verzekeringen Maris & Rosier on the google maps. Address and contacts of KBC Verzekeringen Maris & Rosier

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC Verzekeringen Maris & Rosier KBC Verzekeringen Maris & Rosier: CHEON-KWON | FRANZ SEYNAEVE | Frederico M | LEVERT-WATHELLT JP | KUSCH + Co SPRL

Other related companies as KBC Verzekeringen Maris & Rosier: CHEON-KWON | FRANZ SEYNAEVE | Frederico M | LEVERT-WATHELLT JP | KUSCH + Co SPRL

KBC Verzekeringen Maris & Rosier is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC Verzekeringen Maris & Rosier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291137695. Het bedrijf KBC Verzekeringen Maris & Rosier bevindt zich op het adres: Koeistraat 42-2; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in KBC Verzekeringen Maris & Rosier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KBC Verzekeringen Maris & Rosier is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC Verzekeringen Maris & Rosier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC Verzekeringen Maris & Rosier, openstaande posities, locatie van KBC Verzekeringen Maris & Rosier op de kaart.

KBC Verzekeringen Maris & Rosier is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KBC Verzekeringen Maris & Rosier, company assigned to the tax number BE01291137695. The company KBC Verzekeringen Maris & Rosier is located at the address: Koeistraat 42-2; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in KBC Verzekeringen Maris & Rosier were not found.
The main activity of KBC Verzekeringen Maris & Rosier is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC Verzekeringen Maris & Rosier is not available. You also can look at reviews of KBC Verzekeringen Maris & Rosier, open positions, location of KBC Verzekeringen Maris & Rosier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC Verzekeringen Maris & Rosier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC Verzekeringen Maris & Rosier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC Verzekeringen Maris & Rosier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC Verzekeringen Maris & Rosier, employees, financial statistics.