Govaerts & Co bvba-DVV

Contactgegevens Govaerts & Co bvba-DVV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Govaerts & Co bvba-DVV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Govaerts & Co bvba-DVV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Solveld 80; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 52 55 (+32-013 66 52 55) 013 66 52 55 (+32-013 66 52 55)

Fax (fax): 013 67 38 28 (+32-013 67 38 28) 013 67 38 28 (+32-013 67 38 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Govaerts & Co bvba-DVV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Govaerts & Co bvba-DVV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Govaerts & Co bvba-DVV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Govaerts & Co bvba-DVV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Govaerts & Co bvba-DVV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Govaerts & Co bvba-DVV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Govaerts & Co bvba-DVV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Govaerts & Co bvba-DVV
Products information Govaerts & Co bvba-DVV

BTW identificatienummer (tax): BE08514099121
Ondernemingsnummer: 2834991455
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Govaerts & Co bvba-DVV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Govaerts & Co bvba-DVV
(Get full report from official database of BE for Govaerts & Co bvba-DVV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Govaerts & Co bvba-DVV
Addition kinds of activities for Govaerts & Co bvba-DVV

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
516201. harsen | Resins
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij Govaerts & Co bvba-DVV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Govaerts & Co bvba-DVV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Govaerts & Co bvba-DVV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Govaerts & Co bvba-DVV. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Govaerts & Co bvba-DVV in sociale netwerken
Look for responds of Govaerts & Co bvba-DVV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Govaerts & Co bvba-DVV. Laat een reactie achter voor Govaerts & Co bvba-DVV. Govaerts & Co bvba-DVV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Govaerts & Co bvba-DVV. Leave a respond for Govaerts & Co bvba-DVV. Govaerts & Co bvba-DVV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Govaerts & Co bvba-DVV op de google maps. Adres en contacten Govaerts & Co bvba-DVV
Location of Govaerts & Co bvba-DVV on the google maps. Address and contacts of Govaerts & Co bvba-DVV

Andere gerelateerde bedrijven als come Govaerts & Co bvba-DVV Govaerts & Co bvba-DVV: Veranneman E | T.C. DU COLOMA | Freeze | ENBE IMPORT EXPORT BVBA | LYCEUM HEMELSDAELE

Other related companies as Govaerts & Co bvba-DVV: Veranneman E | T.C. DU COLOMA | Freeze | ENBE IMPORT EXPORT BVBA | LYCEUM HEMELSDAELE

Govaerts & Co bvba-DVV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Govaerts & Co bvba-DVV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08514099121. Het bedrijf Govaerts & Co bvba-DVV bevindt zich op het adres: Solveld 80; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Govaerts & Co bvba-DVV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Govaerts & Co bvba-DVV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Govaerts & Co bvba-DVV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Govaerts & Co bvba-DVV, openstaande posities, locatie van Govaerts & Co bvba-DVV op de kaart.

Govaerts & Co bvba-DVV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Govaerts & Co bvba-DVV, company assigned to the tax number BE08514099121. The company Govaerts & Co bvba-DVV is located at the address: Solveld 80; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Govaerts & Co bvba-DVV were not found.
The main activity of Govaerts & Co bvba-DVV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Govaerts & Co bvba-DVV is not available. You also can look at reviews of Govaerts & Co bvba-DVV, open positions, location of Govaerts & Co bvba-DVV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Govaerts & Co bvba-DVV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Govaerts & Co bvba-DVV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Govaerts & Co bvba-DVV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Govaerts & Co bvba-DVV, employees, financial statistics.