Geunes & Gijbels BVBA

Contactgegevens Geunes & Gijbels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geunes & Gijbels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geunes & Gijbels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenbloemstraat 6; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 66 16 17 (+32-011 66 16 17) 011 66 16 17 (+32-011 66 16 17)

Fax (fax): 011 66 35 36 (+32-011 66 35 36) 011 66 35 36 (+32-011 66 35 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geunes & Gijbels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geunes & Gijbels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geunes & Gijbels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geunes & Gijbels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geunes & Gijbels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geunes & Gijbels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geunes & Gijbels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geunes & Gijbels BVBA
Products information Geunes & Gijbels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07474243164
Ondernemingsnummer: 7075164794
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Geunes & Gijbels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geunes & Gijbels BVBA
(Get full report from official database of BE for Geunes & Gijbels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geunes & Gijbels BVBA
Addition kinds of activities for Geunes & Gijbels BVBA

508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
738102. Detective diensten | Detective services
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij Geunes & Gijbels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geunes & Gijbels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geunes & Gijbels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geunes & Gijbels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van Geunes & Gijbels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Geunes & Gijbels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geunes & Gijbels BVBA. Laat een reactie achter voor Geunes & Gijbels BVBA. Geunes & Gijbels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geunes & Gijbels BVBA. Leave a respond for Geunes & Gijbels BVBA. Geunes & Gijbels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geunes & Gijbels BVBA op de google maps. Adres en contacten Geunes & Gijbels BVBA
Location of Geunes & Gijbels BVBA on the google maps. Address and contacts of Geunes & Gijbels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Geunes & Gijbels BVBA Geunes & Gijbels BVBA: LE VINAVE | Jendrzejczyk P | RECYGON | Roam Chemie Huwa-San NV | Dream (The)

Other related companies as Geunes & Gijbels BVBA: LE VINAVE | Jendrzejczyk P | RECYGON | Roam Chemie Huwa-San NV | Dream (The)

Geunes & Gijbels BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geunes & Gijbels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07474243164. Het bedrijf Geunes & Gijbels BVBA bevindt zich op het adres: Korenbloemstraat 6; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Geunes & Gijbels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geunes & Gijbels BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geunes & Gijbels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geunes & Gijbels BVBA, openstaande posities, locatie van Geunes & Gijbels BVBA op de kaart.

Geunes & Gijbels BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geunes & Gijbels BVBA, company assigned to the tax number BE07474243164. The company Geunes & Gijbels BVBA is located at the address: Korenbloemstraat 6; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Geunes & Gijbels BVBA were not found.
The main activity of Geunes & Gijbels BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geunes & Gijbels BVBA is not available. You also can look at reviews of Geunes & Gijbels BVBA, open positions, location of Geunes & Gijbels BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geunes & Gijbels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geunes & Gijbels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geunes & Gijbels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geunes & Gijbels BVBA, employees, financial statistics.