Flamez Andre-Desmet NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Flamez Andre-Desmet NV
Private companiesLeather and Leather Products • Flamez Andre-Desmet NV

Contactgegevens Flamez Andre-Desmet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flamez Andre-Desmet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flamez Andre-Desmet NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Knok 11; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 41 22 89 (+32-056 41 22 89) 056 41 22 89 (+32-056 41 22 89)

Fax (fax): 056 42 42 06 (+32-056 42 42 06) 056 42 42 06 (+32-056 42 42 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flamez Andre-Desmet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flamez Andre-Desmet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flamez Andre-Desmet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flamez Andre-Desmet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flamez Andre-Desmet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flamez Andre-Desmet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flamez Andre-Desmet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flamez Andre-Desmet NV
Products information Flamez Andre-Desmet NV

BTW identificatienummer (tax): BE07593719482
Ondernemingsnummer: 6837585449
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Flamez Andre-Desmet NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flamez Andre-Desmet NV
(Get full report from official database of BE for Flamez Andre-Desmet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flamez Andre-Desmet NV
Addition kinds of activities for Flamez Andre-Desmet NV

22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec

Werken bij Flamez Andre-Desmet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flamez Andre-Desmet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flamez Andre-Desmet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flamez Andre-Desmet NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Flamez Andre-Desmet NV in sociale netwerken
Look for responds of Flamez Andre-Desmet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flamez Andre-Desmet NV. Laat een reactie achter voor Flamez Andre-Desmet NV. Flamez Andre-Desmet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flamez Andre-Desmet NV. Leave a respond for Flamez Andre-Desmet NV. Flamez Andre-Desmet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flamez Andre-Desmet NV op de google maps. Adres en contacten Flamez Andre-Desmet NV
Location of Flamez Andre-Desmet NV on the google maps. Address and contacts of Flamez Andre-Desmet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flamez Andre-Desmet NV Flamez Andre-Desmet NV: FREDERIK DEVISCH | E.S. - TRANSPORT NV | VABURAMA | CPI NV | GEBROEDERS DE PAEPE

Other related companies as Flamez Andre-Desmet NV: FREDERIK DEVISCH | E.S. - TRANSPORT NV | VABURAMA | CPI NV | GEBROEDERS DE PAEPE

Flamez Andre-Desmet NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flamez Andre-Desmet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593719482. Het bedrijf Flamez Andre-Desmet NV bevindt zich op het adres: De Knok 11; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Flamez Andre-Desmet NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flamez Andre-Desmet NV is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flamez Andre-Desmet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flamez Andre-Desmet NV, openstaande posities, locatie van Flamez Andre-Desmet NV op de kaart.

Flamez Andre-Desmet NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flamez Andre-Desmet NV, company assigned to the tax number BE07593719482. The company Flamez Andre-Desmet NV is located at the address: De Knok 11; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Flamez Andre-Desmet NV were not found.
The main activity of Flamez Andre-Desmet NV is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Flamez Andre-Desmet NV is not available. You also can look at reviews of Flamez Andre-Desmet NV, open positions, location of Flamez Andre-Desmet NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flamez Andre-Desmet NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flamez Andre-Desmet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flamez Andre-Desmet NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flamez Andre-Desmet NV, employees, financial statistics.