FLAMENT-MARTINET AGENCE

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLAMENT-MARTINET AGENCE
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLAMENT-MARTINET AGENCE

Contactgegevens FLAMENT-MARTINET AGENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAMENT-MARTINET AGENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAMENT-MARTINET AGENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +32 (10) 543-17-89 +32 (10) 543-17-89

Fax (fax): +32 (60) 852-57-69 +32 (60) 852-57-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAMENT-MARTINET AGENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAMENT-MARTINET AGENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAMENT-MARTINET AGENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAMENT-MARTINET AGENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAMENT-MARTINET AGENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAMENT-MARTINET AGENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAMENT-MARTINET AGENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAMENT-MARTINET AGENCE
Products information FLAMENT-MARTINET AGENCE

BTW identificatienummer (tax): BE07698089599
Ondernemingsnummer: 5285217285
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLAMENT-MARTINET AGENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAMENT-MARTINET AGENCE
(Get full report from official database of BE for FLAMENT-MARTINET AGENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAMENT-MARTINET AGENCE
Addition kinds of activities for FLAMENT-MARTINET AGENCE

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
50320501. Cinders | Cinders
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
79930403. Gokautomaat | Slot machine
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij FLAMENT-MARTINET AGENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAMENT-MARTINET AGENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAMENT-MARTINET AGENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAMENT-MARTINET AGENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van FLAMENT-MARTINET AGENCE in sociale netwerken
Look for responds of FLAMENT-MARTINET AGENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAMENT-MARTINET AGENCE. Laat een reactie achter voor FLAMENT-MARTINET AGENCE. FLAMENT-MARTINET AGENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAMENT-MARTINET AGENCE. Leave a respond for FLAMENT-MARTINET AGENCE. FLAMENT-MARTINET AGENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAMENT-MARTINET AGENCE op de google maps. Adres en contacten FLAMENT-MARTINET AGENCE
Location of FLAMENT-MARTINET AGENCE on the google maps. Address and contacts of FLAMENT-MARTINET AGENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAMENT-MARTINET AGENCE FLAMENT-MARTINET AGENCE: Frituur 913 | ALTITUDE | Bequé H | Provinciaal Centrum voor Beeldende Kunsten-Provinciaal Museum | Ceremony Location

Other related companies as FLAMENT-MARTINET AGENCE: Frituur 913 | ALTITUDE | Bequé H | Provinciaal Centrum voor Beeldende Kunsten-Provinciaal Museum | Ceremony Location

FLAMENT-MARTINET AGENCE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAMENT-MARTINET AGENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07698089599. Het bedrijf FLAMENT-MARTINET AGENCE bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in FLAMENT-MARTINET AGENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAMENT-MARTINET AGENCE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAMENT-MARTINET AGENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAMENT-MARTINET AGENCE, openstaande posities, locatie van FLAMENT-MARTINET AGENCE op de kaart.

FLAMENT-MARTINET AGENCE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAMENT-MARTINET AGENCE, company assigned to the tax number BE07698089599. The company FLAMENT-MARTINET AGENCE is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in FLAMENT-MARTINET AGENCE were not found.
The main activity of FLAMENT-MARTINET AGENCE is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAMENT-MARTINET AGENCE is not available. You also can look at reviews of FLAMENT-MARTINET AGENCE, open positions, location of FLAMENT-MARTINET AGENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAMENT-MARTINET AGENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAMENT-MARTINET AGENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAMENT-MARTINET AGENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAMENT-MARTINET AGENCE, employees, financial statistics.