FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA
Private companiesRailroad Transportation • FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

Contactgegevens FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorter 24; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 31 18 (+32-016 60 31 18) 016 60 31 18 (+32-016 60 31 18)

Fax (fax): 016 60 76 13 (+32-016 60 76 13) 016 60 76 13 (+32-016 60 76 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA
Products information FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03426879882
Ondernemingsnummer: 8916473388
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Insurance agents^^Insurance brokers

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA
(Get full report from official database of BE for FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA
Addition kinds of activities for FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

Zoek naar antwoorden van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Laat een reactie achter voor FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. Leave a respond for FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA. FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA op de google maps. Adres en contacten FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA
Location of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA on the google maps. Address and contacts of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: STAL DE MEERSEN | GARAGE NEEFS R | PHARMACIE DES CROISADES | PHARMACIES DE GARDE | VICTOR LAHAYE/V. LAHAYE

Other related companies as FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA: STAL DE MEERSEN | GARAGE NEEFS R | PHARMACIE DES CROISADES | PHARMACIES DE GARDE | VICTOR LAHAYE/V. LAHAYE

FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426879882. Het bedrijf FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA bevindt zich op het adres: Moorter 24; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Insurance agents^^Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, openstaande posities, locatie van FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA op de kaart.

FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, company assigned to the tax number BE03426879882. The company FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is located at the address: Moorter 24; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Insurance agents^^Insurance brokers.
The main activity of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA is not available. You also can look at reviews of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, open positions, location of FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINASSUR SCHREINE-BRABANTS BVBA, employees, financial statistics.