Doutry Verzekeringen VOF

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Doutry Verzekeringen VOF
Private companiesTransportation by Air • Doutry Verzekeringen VOF

Contactgegevens Doutry Verzekeringen VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doutry Verzekeringen VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doutry Verzekeringen VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klokkeputstraat 130; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 07 70; 0475 53 33 69 (+32-051 22 07 70; 0475 53 33 69) 051 22 07 70; 0475 53 33 69 (+32-051 22 07 70; 0475 53 33 69)

Fax (fax): 051 22 07 70 (+32-051 22 07 70) 051 22 07 70 (+32-051 22 07 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doutry Verzekeringen VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doutry Verzekeringen VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doutry Verzekeringen VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doutry Verzekeringen VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doutry Verzekeringen VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doutry Verzekeringen VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doutry Verzekeringen VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doutry Verzekeringen VOF
Products information Doutry Verzekeringen VOF

BTW identificatienummer (tax): BE09183715820
Ondernemingsnummer: 7606903076
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Doutry Verzekeringen VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doutry Verzekeringen VOF
(Get full report from official database of BE for Doutry Verzekeringen VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doutry Verzekeringen VOF
Addition kinds of activities for Doutry Verzekeringen VOF

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
51829900. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij Doutry Verzekeringen VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doutry Verzekeringen VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doutry Verzekeringen VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doutry Verzekeringen VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Doutry Verzekeringen VOF in sociale netwerken
Look for responds of Doutry Verzekeringen VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doutry Verzekeringen VOF. Laat een reactie achter voor Doutry Verzekeringen VOF. Doutry Verzekeringen VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doutry Verzekeringen VOF. Leave a respond for Doutry Verzekeringen VOF. Doutry Verzekeringen VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doutry Verzekeringen VOF op de google maps. Adres en contacten Doutry Verzekeringen VOF
Location of Doutry Verzekeringen VOF on the google maps. Address and contacts of Doutry Verzekeringen VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come Doutry Verzekeringen VOF Doutry Verzekeringen VOF: Wartel BVBA | HANS VAN BELLEGHEM | Sanithermat SA | THIERRY DECORTIS | Derby

Other related companies as Doutry Verzekeringen VOF: Wartel BVBA | HANS VAN BELLEGHEM | Sanithermat SA | THIERRY DECORTIS | Derby

Doutry Verzekeringen VOF is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doutry Verzekeringen VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183715820. Het bedrijf Doutry Verzekeringen VOF bevindt zich op het adres: Klokkeputstraat 130; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Doutry Verzekeringen VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doutry Verzekeringen VOF is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doutry Verzekeringen VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doutry Verzekeringen VOF, openstaande posities, locatie van Doutry Verzekeringen VOF op de kaart.

Doutry Verzekeringen VOF is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doutry Verzekeringen VOF, company assigned to the tax number BE09183715820. The company Doutry Verzekeringen VOF is located at the address: Klokkeputstraat 130; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Doutry Verzekeringen VOF were not found.
The main activity of Doutry Verzekeringen VOF is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Doutry Verzekeringen VOF is not available. You also can look at reviews of Doutry Verzekeringen VOF, open positions, location of Doutry Verzekeringen VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doutry Verzekeringen VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doutry Verzekeringen VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doutry Verzekeringen VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doutry Verzekeringen VOF, employees, financial statistics.