Debrabander NV

Contactgegevens Debrabander NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debrabander NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debrabander NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Seulestraat 31; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke), België

Telefoon (phone): 057 44 68 11 (+32-057 44 68 11) 057 44 68 11 (+32-057 44 68 11)

Fax (fax): 057 44 75 10 (+32-057 44 75 10) 057 44 75 10 (+32-057 44 75 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debrabander NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debrabander NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debrabander NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debrabander NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debrabander NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debrabander NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debrabander NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debrabander NV
Products information Debrabander NV

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Debrabander NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debrabander NV
(Get full report from official database of BE for Debrabander NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debrabander NV
Addition kinds of activities for Debrabander NV

17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij Debrabander NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debrabander NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debrabander NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debrabander NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Debrabander NV in sociale netwerken
Look for responds of Debrabander NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debrabander NV. Laat een reactie achter voor Debrabander NV. Debrabander NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debrabander NV. Leave a respond for Debrabander NV. Debrabander NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debrabander NV op de google maps. Adres en contacten Debrabander NV
Location of Debrabander NV on the google maps. Address and contacts of Debrabander NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Debrabander NV Debrabander NV: ROCKAWAY BEAT | BROUILLARD | ALBERT DIGHAYE | E.P.S.E.S.C.F. | JEAN-CLAUDE DEPOORTER

Other related companies as Debrabander NV: ROCKAWAY BEAT | BROUILLARD | ALBERT DIGHAYE | E.P.S.E.S.C.F. | JEAN-CLAUDE DEPOORTER

Debrabander NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debrabander NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf Debrabander NV bevindt zich op het adres: Seulestraat 31; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Debrabander NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debrabander NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debrabander NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debrabander NV, openstaande posities, locatie van Debrabander NV op de kaart.

Debrabander NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debrabander NV, company assigned to the tax number BE08303985595. The company Debrabander NV is located at the address: Seulestraat 31; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Debrabander NV were not found.
The main activity of Debrabander NV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Debrabander NV is not available. You also can look at reviews of Debrabander NV, open positions, location of Debrabander NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debrabander NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debrabander NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debrabander NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debrabander NV, employees, financial statistics.