De Ketelaere Eddy BVBA

Contactgegevens De Ketelaere Eddy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ketelaere Eddy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ketelaere Eddy BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Denderstraat 4; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 60 68 (+32-050 21 60 68) 050 21 60 68 (+32-050 21 60 68)

Fax (fax): 050 22 22 08 (+32-050 22 22 08) 050 22 22 08 (+32-050 22 22 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ketelaere Eddy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ketelaere Eddy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ketelaere Eddy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ketelaere Eddy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ketelaere Eddy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ketelaere Eddy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ketelaere Eddy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ketelaere Eddy BVBA
Products information De Ketelaere Eddy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01682525634
Ondernemingsnummer: 3385131835
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Ketelaere Eddy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ketelaere Eddy BVBA
(Get full report from official database of BE for De Ketelaere Eddy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ketelaere Eddy BVBA
Addition kinds of activities for De Ketelaere Eddy BVBA

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij De Ketelaere Eddy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ketelaere Eddy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ketelaere Eddy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ketelaere Eddy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

Zoek naar antwoorden van De Ketelaere Eddy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Ketelaere Eddy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ketelaere Eddy BVBA. Laat een reactie achter voor De Ketelaere Eddy BVBA. De Ketelaere Eddy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ketelaere Eddy BVBA. Leave a respond for De Ketelaere Eddy BVBA. De Ketelaere Eddy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ketelaere Eddy BVBA op de google maps. Adres en contacten De Ketelaere Eddy BVBA
Location of De Ketelaere Eddy BVBA on the google maps. Address and contacts of De Ketelaere Eddy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ketelaere Eddy BVBA De Ketelaere Eddy BVBA: DESCHACHT PLASTICS BELGIUM | SANDRA GOBERT | INEZ MAERTENS | FRITUUR IN & OUT | CDC GRAPHIC

Other related companies as De Ketelaere Eddy BVBA: DESCHACHT PLASTICS BELGIUM | SANDRA GOBERT | INEZ MAERTENS | FRITUUR IN & OUT | CDC GRAPHIC

De Ketelaere Eddy BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ketelaere Eddy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682525634. Het bedrijf De Ketelaere Eddy BVBA bevindt zich op het adres: Denderstraat 4; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in De Ketelaere Eddy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ketelaere Eddy BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ketelaere Eddy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ketelaere Eddy BVBA, openstaande posities, locatie van De Ketelaere Eddy BVBA op de kaart.

De Ketelaere Eddy BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ketelaere Eddy BVBA, company assigned to the tax number BE01682525634. The company De Ketelaere Eddy BVBA is located at the address: Denderstraat 4; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in De Ketelaere Eddy BVBA were not found.
The main activity of De Ketelaere Eddy BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ketelaere Eddy BVBA is not available. You also can look at reviews of De Ketelaere Eddy BVBA, open positions, location of De Ketelaere Eddy BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ketelaere Eddy BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ketelaere Eddy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ketelaere Eddy BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ketelaere Eddy BVBA, employees, financial statistics.