ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA

Contactgegevens ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6220-Fleurus, België

Telefoon (phone): 071-81.64.14 (+32-071-81.64.14) 071-81.64.14 (+32-071-81.64.14)

Fax (fax): 071-81.53.90 (+32-071-81.53.90) 071-81.53.90 (+32-071-81.53.90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA
Products information ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA

BTW identificatienummer (tax): BE07890899658
Ondernemingsnummer: 5212158203
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): 17
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA
(Get full report from official database of BE for ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA
Addition kinds of activities for ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
17710201. Curb constructie | Curb construction
28650206. naftaline | Naphthalene
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
51549902. Vee | Cattle
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts

Werken bij ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA in sociale netwerken
Look for responds of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Laat een reactie achter voor ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. Leave a respond for ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA. ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA op de google maps. Adres en contacten ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA
Location of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA on the google maps. Address and contacts of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: MICHAEL DELCAMBRE | Harlekijntje | Boucle D'or | HET KAMP | WILDSTREAM NV

Other related companies as ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA: MICHAEL DELCAMBRE | Harlekijntje | Boucle D'or | HET KAMP | WILDSTREAM NV

ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890899658. Het bedrijf ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA bevindt zich op het adres: 6220-Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 17 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, openstaande posities, locatie van ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA op de kaart.

ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, company assigned to the tax number BE07890899658. The company ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is located at the address: 6220-Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 17 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA were not found.
The main activity of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA is not available. You also can look at reviews of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, open positions, location of ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHOM DISTRIBUTION A.F.V.R. SA, employees, financial statistics.