De Cat E

Contactgegevens De Cat E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cat E: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cat E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Chazal 103; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 72 09 (+32-02 241 72 09) 02 241 72 09 (+32-02 241 72 09)

Fax (fax): 02 241 72 09 (+32-02 241 72 09) 02 241 72 09 (+32-02 241 72 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cat E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cat E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cat E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cat E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cat E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cat E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cat E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cat E
Products information De Cat E

BTW identificatienummer (tax): BE01500701904
Ondernemingsnummer: 8505310058
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De Cat E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cat E
(Get full report from official database of BE for De Cat E)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cat E
Addition kinds of activities for De Cat E

08310203. Lac productie | Lac production
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials

Werken bij De Cat E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cat E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cat E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cat E. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van De Cat E in sociale netwerken
Look for responds of De Cat E in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cat E. Laat een reactie achter voor De Cat E. De Cat E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cat E. Leave a respond for De Cat E. De Cat E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cat E op de google maps. Adres en contacten De Cat E
Location of De Cat E on the google maps. Address and contacts of De Cat E

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cat E De Cat E: GOODTOOL NV | BERTO SOUND | Hilaire Pascal | FRANS VAN VELTHOVEN | VCLB-CENTRUM

Other related companies as De Cat E: GOODTOOL NV | BERTO SOUND | Hilaire Pascal | FRANS VAN VELTHOVEN | VCLB-CENTRUM

De Cat E is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cat E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01500701904. Het bedrijf De Cat E bevindt zich op het adres: Avenue Chazal 103; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in De Cat E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cat E is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cat E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cat E, openstaande posities, locatie van De Cat E op de kaart.

De Cat E is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Cat E, company assigned to the tax number BE01500701904. The company De Cat E is located at the address: Avenue Chazal 103; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in De Cat E were not found.
The main activity of De Cat E is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cat E is not available. You also can look at reviews of De Cat E, open positions, location of De Cat E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cat E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cat E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cat E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cat E, employees, financial statistics.