Conard (Zakenkantoor)

Contactgegevens Conard (Zakenkantoor): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conard (Zakenkantoor): address, phone, fax, email, website, opening hours

Conard (Zakenkantoor)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everslaan 6; 3078; Kortenberg (Everberg), België

Telefoon (phone): 02 759 59 14 (+32-02 759 59 14) 02 759 59 14 (+32-02 759 59 14)

Fax (fax): 02 759 39 74 (+32-02 759 39 74) 02 759 39 74 (+32-02 759 39 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conard (Zakenkantoor): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conard (Zakenkantoor)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conard (Zakenkantoor)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conard (Zakenkantoor), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conard (Zakenkantoor). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conard (Zakenkantoor), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conard (Zakenkantoor). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conard (Zakenkantoor)
Products information Conard (Zakenkantoor)

BTW identificatienummer (tax): BE04320892333
Ondernemingsnummer: 9000793457
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Conard (Zakenkantoor) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conard (Zakenkantoor)
(Get full report from official database of BE for Conard (Zakenkantoor))

Aanvulling soorten activiteiten voor Conard (Zakenkantoor)
Addition kinds of activities for Conard (Zakenkantoor)

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
28650203. benzine | Benzene
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam

Werken bij Conard (Zakenkantoor): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conard (Zakenkantoor): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conard (Zakenkantoor). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conard (Zakenkantoor). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Conard (Zakenkantoor) in sociale netwerken
Look for responds of Conard (Zakenkantoor) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conard (Zakenkantoor). Laat een reactie achter voor Conard (Zakenkantoor). Conard (Zakenkantoor) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conard (Zakenkantoor). Leave a respond for Conard (Zakenkantoor). Conard (Zakenkantoor) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conard (Zakenkantoor) op de google maps. Adres en contacten Conard (Zakenkantoor)
Location of Conard (Zakenkantoor) on the google maps. Address and contacts of Conard (Zakenkantoor)

Andere gerelateerde bedrijven als come Conard (Zakenkantoor) Conard (Zakenkantoor): VAN BENEDEN | LE HOME | Bruinbank (De) | DECO-STYLE | BERT VAN ROY

Other related companies as Conard (Zakenkantoor): VAN BENEDEN | LE HOME | Bruinbank (De) | DECO-STYLE | BERT VAN ROY

Conard (Zakenkantoor) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Conard (Zakenkantoor), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04320892333. Het bedrijf Conard (Zakenkantoor) bevindt zich op het adres: Everslaan 6; 3078; Kortenberg (Everberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Conard (Zakenkantoor) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conard (Zakenkantoor) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conard (Zakenkantoor) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conard (Zakenkantoor), openstaande posities, locatie van Conard (Zakenkantoor) op de kaart.

Conard (Zakenkantoor) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Conard (Zakenkantoor), company assigned to the tax number BE04320892333. The company Conard (Zakenkantoor) is located at the address: Everslaan 6; 3078; Kortenberg (Everberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Conard (Zakenkantoor) were not found.
The main activity of Conard (Zakenkantoor) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Conard (Zakenkantoor) is not available. You also can look at reviews of Conard (Zakenkantoor), open positions, location of Conard (Zakenkantoor) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conard (Zakenkantoor), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conard (Zakenkantoor), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conard (Zakenkantoor), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conard (Zakenkantoor), employees, financial statistics.