Colpaert J

Contactgegevens Colpaert J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colpaert J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colpaert J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Quint 184 Box 10; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 465 73 54 (+32-02 465 73 54) 02 465 73 54 (+32-02 465 73 54)

Fax (fax): 02 465 78 18 (+32-02 465 78 18) 02 465 78 18 (+32-02 465 78 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colpaert J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colpaert J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colpaert J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colpaert J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colpaert J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colpaert J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colpaert J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colpaert J
Products information Colpaert J

BTW identificatienummer (tax): BE05555206298
Ondernemingsnummer: 4994628906
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Colpaert J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colpaert J
(Get full report from official database of BE for Colpaert J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colpaert J
Addition kinds of activities for Colpaert J

871100. Engineering diensten | Engineering services
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
34499900. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal

Werken bij Colpaert J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colpaert J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colpaert J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colpaert J. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Colpaert J in sociale netwerken
Look for responds of Colpaert J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colpaert J. Laat een reactie achter voor Colpaert J. Colpaert J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colpaert J. Leave a respond for Colpaert J. Colpaert J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colpaert J op de google maps. Adres en contacten Colpaert J
Location of Colpaert J on the google maps. Address and contacts of Colpaert J

Andere gerelateerde bedrijven als come Colpaert J Colpaert J: Data-Consulting BVBA | Résidence Tournay-Solvay | FRANS VANDEPUTTE | VRIJE BASISSCHOOL | A.C.C.

Other related companies as Colpaert J: Data-Consulting BVBA | Résidence Tournay-Solvay | FRANS VANDEPUTTE | VRIJE BASISSCHOOL | A.C.C.

Colpaert J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colpaert J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05555206298. Het bedrijf Colpaert J bevindt zich op het adres: Avenue Charles Quint 184 Box 10; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Colpaert J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colpaert J is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colpaert J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colpaert J, openstaande posities, locatie van Colpaert J op de kaart.

Colpaert J is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colpaert J, company assigned to the tax number BE05555206298. The company Colpaert J is located at the address: Avenue Charles Quint 184 Box 10; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Colpaert J were not found.
The main activity of Colpaert J is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Colpaert J is not available. You also can look at reviews of Colpaert J, open positions, location of Colpaert J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colpaert J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colpaert J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colpaert J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colpaert J, employees, financial statistics.