C.B.C.-DE POTTER ALAIN

Contactgegevens C.B.C.-DE POTTER ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.B.C.-DE POTTER ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.B.C.-DE POTTER ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Place 12; 5650; Walcourt, België

Telefoon (phone): 071 61 23 47 (+32-071 61 23 47) 071 61 23 47 (+32-071 61 23 47)

Fax (fax): 071 61 23 47; 071 61 53 14 (+32-071 61 23 47; 071 61 53 14) 071 61 23 47; 071 61 53 14 (+32-071 61 23 47; 071 61 53 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.B.C.-DE POTTER ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.B.C.-DE POTTER ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.B.C.-DE POTTER ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.B.C.-DE POTTER ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.B.C.-DE POTTER ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.B.C.-DE POTTER ALAIN
Products information C.B.C.-DE POTTER ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE06222625732
Ondernemingsnummer: 3357116699
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in C.B.C.-DE POTTER ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.B.C.-DE POTTER ALAIN
(Get full report from official database of BE for C.B.C.-DE POTTER ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.B.C.-DE POTTER ALAIN
Addition kinds of activities for C.B.C.-DE POTTER ALAIN

259103. Venster tinten | Window shades
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij C.B.C.-DE POTTER ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.B.C.-DE POTTER ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van C.B.C.-DE POTTER ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of C.B.C.-DE POTTER ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Laat een reactie achter voor C.B.C.-DE POTTER ALAIN. C.B.C.-DE POTTER ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.B.C.-DE POTTER ALAIN. Leave a respond for C.B.C.-DE POTTER ALAIN. C.B.C.-DE POTTER ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.B.C.-DE POTTER ALAIN op de google maps. Adres en contacten C.B.C.-DE POTTER ALAIN
Location of C.B.C.-DE POTTER ALAIN on the google maps. Address and contacts of C.B.C.-DE POTTER ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come C.B.C.-DE POTTER ALAIN C.B.C.-DE POTTER ALAIN: Gemeentekrediet | SMEYERS - TU NV-SA | HET JACHTHUIS | ELECTRO-SERVICE | ALFA 4 WEBDESIGN

Other related companies as C.B.C.-DE POTTER ALAIN: Gemeentekrediet | SMEYERS - TU NV-SA | HET JACHTHUIS | ELECTRO-SERVICE | ALFA 4 WEBDESIGN

C.B.C.-DE POTTER ALAIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.B.C.-DE POTTER ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06222625732. Het bedrijf C.B.C.-DE POTTER ALAIN bevindt zich op het adres: Grand'Place 12; 5650; Walcourt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in C.B.C.-DE POTTER ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.B.C.-DE POTTER ALAIN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.B.C.-DE POTTER ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.B.C.-DE POTTER ALAIN, openstaande posities, locatie van C.B.C.-DE POTTER ALAIN op de kaart.

C.B.C.-DE POTTER ALAIN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.B.C.-DE POTTER ALAIN, company assigned to the tax number BE06222625732. The company C.B.C.-DE POTTER ALAIN is located at the address: Grand'Place 12; 5650; Walcourt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in C.B.C.-DE POTTER ALAIN were not found.
The main activity of C.B.C.-DE POTTER ALAIN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.B.C.-DE POTTER ALAIN is not available. You also can look at reviews of C.B.C.-DE POTTER ALAIN, open positions, location of C.B.C.-DE POTTER ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.B.C.-DE POTTER ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.B.C.-DE POTTER ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.B.C.-DE POTTER ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.B.C.-DE POTTER ALAIN, employees, financial statistics.