ASSURCO BVBA

Contactgegevens ASSURCO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURCO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURCO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredonkstraat 36; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 42 35 43 (+32-011 42 35 43) 011 42 35 43 (+32-011 42 35 43)

Fax (fax): +32 (53) 272-57-74 +32 (53) 272-57-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURCO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURCO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURCO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURCO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURCO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURCO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURCO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURCO BVBA
Products information ASSURCO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03238189697
Ondernemingsnummer: 5257202148
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ASSURCO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURCO BVBA
(Get full report from official database of BE for ASSURCO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURCO BVBA
Addition kinds of activities for ASSURCO BVBA

735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
36770103. Flyback transformatoren | Flyback transformers

Werken bij ASSURCO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURCO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURCO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURCO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van ASSURCO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASSURCO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURCO BVBA. Laat een reactie achter voor ASSURCO BVBA. ASSURCO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURCO BVBA. Leave a respond for ASSURCO BVBA. ASSURCO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURCO BVBA op de google maps. Adres en contacten ASSURCO BVBA
Location of ASSURCO BVBA on the google maps. Address and contacts of ASSURCO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURCO BVBA ASSURCO BVBA: GRETA GOETHALS | FRANS VERCAMMEN | LTL NAGELS OPV GEBR GEUKENS G-Y M. | Van Peteghem G | Lux-Shop

Other related companies as ASSURCO BVBA: GRETA GOETHALS | FRANS VERCAMMEN | LTL NAGELS OPV GEBR GEUKENS G-Y M. | Van Peteghem G | Lux-Shop

ASSURCO BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURCO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03238189697. Het bedrijf ASSURCO BVBA bevindt zich op het adres: Bredonkstraat 36; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in ASSURCO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURCO BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURCO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURCO BVBA, openstaande posities, locatie van ASSURCO BVBA op de kaart.

ASSURCO BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSURCO BVBA, company assigned to the tax number BE03238189697. The company ASSURCO BVBA is located at the address: Bredonkstraat 36; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in ASSURCO BVBA were not found.
The main activity of ASSURCO BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURCO BVBA is not available. You also can look at reviews of ASSURCO BVBA, open positions, location of ASSURCO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURCO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURCO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURCO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURCO BVBA, employees, financial statistics.