Acerta Kinderbijslagfonds

Contactgegevens Acerta Kinderbijslagfonds: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acerta Kinderbijslagfonds: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acerta Kinderbijslagfonds

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kunstlaan 16; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 24 94 00 (+32-011 24 94 00) 011 24 94 00 (+32-011 24 94 00)

Fax (fax): 011 24 24 72; 011 23 19 71; 011 24 95 55 (+32-011 24 24 72; 011 23 19 71; 011 24 95 55) 011 24 24 72; 011 23 19 71; 011 24 95 55 (+32-011 24 24 72; 011 23 19 71; 011 24 95 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acerta Kinderbijslagfonds: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acerta Kinderbijslagfonds"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acerta Kinderbijslagfonds"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acerta Kinderbijslagfonds, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acerta Kinderbijslagfonds. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acerta Kinderbijslagfonds, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acerta Kinderbijslagfonds. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acerta Kinderbijslagfonds
Products information Acerta Kinderbijslagfonds

BTW identificatienummer (tax): BE09428436279
Ondernemingsnummer: 3706481933
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Social legislation - Consultants; Insurances - Companies & representatives

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acerta Kinderbijslagfonds
(Get full report from official database of BE for Acerta Kinderbijslagfonds)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acerta Kinderbijslagfonds
Addition kinds of activities for Acerta Kinderbijslagfonds

20219900. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
27310102. Boek muziek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book music: publishing only, not printed on site
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)

Werken bij Acerta Kinderbijslagfonds: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acerta Kinderbijslagfonds: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acerta Kinderbijslagfonds. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acerta Kinderbijslagfonds. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van Acerta Kinderbijslagfonds in sociale netwerken
Look for responds of Acerta Kinderbijslagfonds in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acerta Kinderbijslagfonds. Laat een reactie achter voor Acerta Kinderbijslagfonds. Acerta Kinderbijslagfonds bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acerta Kinderbijslagfonds. Leave a respond for Acerta Kinderbijslagfonds. Acerta Kinderbijslagfonds on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acerta Kinderbijslagfonds op de google maps. Adres en contacten Acerta Kinderbijslagfonds
Location of Acerta Kinderbijslagfonds on the google maps. Address and contacts of Acerta Kinderbijslagfonds

Andere gerelateerde bedrijven als come Acerta Kinderbijslagfonds Acerta Kinderbijslagfonds: HESBAIN-DESSALES | Durdu E | Barriquand Warmtewisselaars | DUIVENBOND DUFFEL | Dries Debackere bvba

Other related companies as Acerta Kinderbijslagfonds: HESBAIN-DESSALES | Durdu E | Barriquand Warmtewisselaars | DUIVENBOND DUFFEL | Dries Debackere bvba

Acerta Kinderbijslagfonds is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acerta Kinderbijslagfonds, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09428436279. Het bedrijf Acerta Kinderbijslagfonds bevindt zich op het adres: Kunstlaan 16; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Social legislation - Consultants; Insurances - Companies & representatives.
De hoofdactiviteit van Acerta Kinderbijslagfonds is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acerta Kinderbijslagfonds is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acerta Kinderbijslagfonds, openstaande posities, locatie van Acerta Kinderbijslagfonds op de kaart.

Acerta Kinderbijslagfonds is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acerta Kinderbijslagfonds, company assigned to the tax number BE09428436279. The company Acerta Kinderbijslagfonds is located at the address: Kunstlaan 16; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Social legislation - Consultants; Insurances - Companies & representatives.
The main activity of Acerta Kinderbijslagfonds is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acerta Kinderbijslagfonds is not available. You also can look at reviews of Acerta Kinderbijslagfonds, open positions, location of Acerta Kinderbijslagfonds on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acerta Kinderbijslagfonds, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acerta Kinderbijslagfonds, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acerta Kinderbijslagfonds, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acerta Kinderbijslagfonds, employees, financial statistics.