A-cb Verzekeringskantoor BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A-cb Verzekeringskantoor BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • A-cb Verzekeringskantoor BVBA

Contactgegevens A-cb Verzekeringskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-cb Verzekeringskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-cb Verzekeringskantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bieststraat 28; 3360; Bierbeek (Lovenjoel), België

Telefoon (phone): 016 46 16 56 (+32-016 46 16 56) 016 46 16 56 (+32-016 46 16 56)

Fax (fax): +32 (59) 202-83-83 +32 (59) 202-83-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-cb Verzekeringskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-cb Verzekeringskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-cb Verzekeringskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-cb Verzekeringskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-cb Verzekeringskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-cb Verzekeringskantoor BVBA
Products information A-cb Verzekeringskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03137115478
Ondernemingsnummer: 7423706054
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in A-cb Verzekeringskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-cb Verzekeringskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for A-cb Verzekeringskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-cb Verzekeringskantoor BVBA
Addition kinds of activities for A-cb Verzekeringskantoor BVBA

35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes
59470105. nieuwigheid | Novelties
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
79990600. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
82119907. Sectarische school | Sectarian school

Werken bij A-cb Verzekeringskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-cb Verzekeringskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van A-cb Verzekeringskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-cb Verzekeringskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor A-cb Verzekeringskantoor BVBA. A-cb Verzekeringskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-cb Verzekeringskantoor BVBA. Leave a respond for A-cb Verzekeringskantoor BVBA. A-cb Verzekeringskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-cb Verzekeringskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten A-cb Verzekeringskantoor BVBA
Location of A-cb Verzekeringskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of A-cb Verzekeringskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-cb Verzekeringskantoor BVBA A-cb Verzekeringskantoor BVBA: D'Or F | RITA ROMBOUTS | JOSEPH DEWILDE | Huisakker NV | MINIPRI

Other related companies as A-cb Verzekeringskantoor BVBA: D'Or F | RITA ROMBOUTS | JOSEPH DEWILDE | Huisakker NV | MINIPRI

A-cb Verzekeringskantoor BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-cb Verzekeringskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03137115478. Het bedrijf A-cb Verzekeringskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Bieststraat 28; 3360; Bierbeek (Lovenjoel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in A-cb Verzekeringskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-cb Verzekeringskantoor BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-cb Verzekeringskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-cb Verzekeringskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van A-cb Verzekeringskantoor BVBA op de kaart.

A-cb Verzekeringskantoor BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-cb Verzekeringskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE03137115478. The company A-cb Verzekeringskantoor BVBA is located at the address: Bieststraat 28; 3360; Bierbeek (Lovenjoel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in A-cb Verzekeringskantoor BVBA were not found.
The main activity of A-cb Verzekeringskantoor BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-cb Verzekeringskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of A-cb Verzekeringskantoor BVBA, open positions, location of A-cb Verzekeringskantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-cb Verzekeringskantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-cb Verzekeringskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-cb Verzekeringskantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-cb Verzekeringskantoor BVBA, employees, financial statistics.