Leroy-verniers VOF

Contactgegevens Leroy-verniers VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leroy-verniers VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leroy-verniers VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drongensesteenweg 8; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 236 53 41; 0476 47 96 65 (+32-09 236 53 41; 0476 47 96 65) 09 236 53 41; 0476 47 96 65 (+32-09 236 53 41; 0476 47 96 65)

Fax (fax): 09 236 53 41 (+32-09 236 53 41) 09 236 53 41 (+32-09 236 53 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leroy-verniers VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leroy-verniers VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leroy-verniers VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leroy-verniers VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leroy-verniers VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leroy-verniers VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leroy-verniers VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leroy-verniers VOF
Products information Leroy-verniers VOF

BTW identificatienummer (tax): BE02919586181
Ondernemingsnummer: 2890747070
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ceilings; Partitions

Product categorie (product category): Insulation works Thermical and acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leroy-verniers VOF
(Get full report from official database of BE for Leroy-verniers VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leroy-verniers VOF
Addition kinds of activities for Leroy-verniers VOF

569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
17420103. Mantelwerk | Mantel work
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
87340201. Automobiel beproeven en testen van grond | Automobile proving and testing ground

Werken bij Leroy-verniers VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leroy-verniers VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leroy-verniers VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leroy-verniers VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van Leroy-verniers VOF in sociale netwerken
Look for responds of Leroy-verniers VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leroy-verniers VOF. Laat een reactie achter voor Leroy-verniers VOF. Leroy-verniers VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leroy-verniers VOF. Leave a respond for Leroy-verniers VOF. Leroy-verniers VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leroy-verniers VOF op de google maps. Adres en contacten Leroy-verniers VOF
Location of Leroy-verniers VOF on the google maps. Address and contacts of Leroy-verniers VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come Leroy-verniers VOF Leroy-verniers VOF: BUREAU HUBERT | RICCI | OTTEVAERE | MATHIEU PH D.O - M.R.O.B | OMBRET PLASTICS SPRL

Other related companies as Leroy-verniers VOF: BUREAU HUBERT | RICCI | OTTEVAERE | MATHIEU PH D.O - M.R.O.B | OMBRET PLASTICS SPRL

Leroy-verniers VOF is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leroy-verniers VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02919586181. Het bedrijf Leroy-verniers VOF bevindt zich op het adres: Drongensesteenweg 8; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insulation works Thermical and acoustical. Lijst met producten zijn Ceilings; Partitions.
De hoofdactiviteit van Leroy-verniers VOF is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leroy-verniers VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leroy-verniers VOF, openstaande posities, locatie van Leroy-verniers VOF op de kaart.

Leroy-verniers VOF is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leroy-verniers VOF, company assigned to the tax number BE02919586181. The company Leroy-verniers VOF is located at the address: Drongensesteenweg 8; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insulation works Thermical and acoustical. List of products are Ceilings; Partitions.
The main activity of Leroy-verniers VOF is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Leroy-verniers VOF is not available. You also can look at reviews of Leroy-verniers VOF, open positions, location of Leroy-verniers VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leroy-verniers VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leroy-verniers VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leroy-verniers VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leroy-verniers VOF, employees, financial statistics.