CALMIX bvba

Contactgegevens CALMIX bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALMIX bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALMIX bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slypsstraat 11; 8890; Moorslede, België

Telefoon (phone): 051 77 88 89; 0475 63 77 46 (+32-051 77 88 89; 0475 63 77 46) 051 77 88 89; 0475 63 77 46 (+32-051 77 88 89; 0475 63 77 46)

Fax (fax): 051 77 21 05 (+32-051 77 21 05) 051 77 21 05 (+32-051 77 21 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALMIX bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALMIX bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALMIX bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALMIX bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALMIX bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALMIX bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALMIX bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALMIX bvba
Products information CALMIX bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09143890380
Ondernemingsnummer: 1686096191
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Floor armoring; Stucco contractors; Concrete - Ready mixed; Floor layers & mosaicists

Product categorie (product category): Insulation works Thermical and acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALMIX bvba
(Get full report from official database of BE for CALMIX bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALMIX bvba
Addition kinds of activities for CALMIX bvba

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand

Werken bij CALMIX bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALMIX bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALMIX bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALMIX bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van CALMIX bvba in sociale netwerken
Look for responds of CALMIX bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALMIX bvba. Laat een reactie achter voor CALMIX bvba. CALMIX bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALMIX bvba. Leave a respond for CALMIX bvba. CALMIX bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALMIX bvba op de google maps. Adres en contacten CALMIX bvba
Location of CALMIX bvba on the google maps. Address and contacts of CALMIX bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come CALMIX bvba CALMIX bvba: CAMILCA | TAP-AIR | J. HOUTHUYS | ERIC VANDEVELDE | Penninger R & Zn

Other related companies as CALMIX bvba: CAMILCA | TAP-AIR | J. HOUTHUYS | ERIC VANDEVELDE | Penninger R & Zn

CALMIX bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALMIX bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09143890380. Het bedrijf CALMIX bvba bevindt zich op het adres: Slypsstraat 11; 8890; Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insulation works Thermical and acoustical. Lijst met producten zijn Floor armoring; Stucco contractors; Concrete - Ready mixed; Floor layers & mosaicists.
De hoofdactiviteit van CALMIX bvba is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALMIX bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALMIX bvba, openstaande posities, locatie van CALMIX bvba op de kaart.

CALMIX bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALMIX bvba, company assigned to the tax number BE09143890380. The company CALMIX bvba is located at the address: Slypsstraat 11; 8890; Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insulation works Thermical and acoustical. List of products are Floor armoring; Stucco contractors; Concrete - Ready mixed; Floor layers & mosaicists.
The main activity of CALMIX bvba is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CALMIX bvba is not available. You also can look at reviews of CALMIX bvba, open positions, location of CALMIX bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALMIX bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALMIX bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALMIX bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALMIX bvba, employees, financial statistics.