Vandamme R

Contactgegevens Vandamme R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandamme R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandamme R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lieverstedestraat 13; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 82 76 71 (+32-050 82 76 71) 050 82 76 71 (+32-050 82 76 71)

Fax (fax): 050 82 76 72 (+32-050 82 76 72) 050 82 76 72 (+32-050 82 76 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandamme R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandamme R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandamme R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandamme R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandamme R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandamme R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandamme R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandamme R
Products information Vandamme R

BTW identificatienummer (tax): BE09705566406
Ondernemingsnummer: 8845062255
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vandamme R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insulation materials Thermical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandamme R
(Get full report from official database of BE for Vandamme R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandamme R
Addition kinds of activities for Vandamme R

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij Vandamme R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandamme R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandamme R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandamme R. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van Vandamme R in sociale netwerken
Look for responds of Vandamme R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandamme R. Laat een reactie achter voor Vandamme R. Vandamme R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandamme R. Leave a respond for Vandamme R. Vandamme R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandamme R op de google maps. Adres en contacten Vandamme R
Location of Vandamme R on the google maps. Address and contacts of Vandamme R

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandamme R Vandamme R: MARCEL DEKENS | Verbrugghe P | DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS | AVABEL INTERNATIONAL NV-SA | Van Der Voort BVBA

Other related companies as Vandamme R: MARCEL DEKENS | Verbrugghe P | DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS | AVABEL INTERNATIONAL NV-SA | Van Der Voort BVBA

Vandamme R is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandamme R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09705566406. Het bedrijf Vandamme R bevindt zich op het adres: Lieverstedestraat 13; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insulation materials Thermical. Producten gemaakt in Vandamme R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandamme R is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandamme R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandamme R, openstaande posities, locatie van Vandamme R op de kaart.

Vandamme R is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandamme R, company assigned to the tax number BE09705566406. The company Vandamme R is located at the address: Lieverstedestraat 13; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insulation materials Thermical. Products created in Vandamme R were not found.
The main activity of Vandamme R is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandamme R is not available. You also can look at reviews of Vandamme R, open positions, location of Vandamme R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandamme R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandamme R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandamme R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandamme R, employees, financial statistics.