BIG MAT-LEJEUNE SA

Contactgegevens BIG MAT-LEJEUNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIG MAT-LEJEUNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIG MAT-LEJEUNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 415; 4610; Beyne-Heusay, België

Telefoon (phone): 04 358 32 02 (+32-04 358 32 02) 04 358 32 02 (+32-04 358 32 02)

Fax (fax): 04 358 23 76 (+32-04 358 23 76) 04 358 23 76 (+32-04 358 23 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIG MAT-LEJEUNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIG MAT-LEJEUNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIG MAT-LEJEUNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIG MAT-LEJEUNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIG MAT-LEJEUNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIG MAT-LEJEUNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIG MAT-LEJEUNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIG MAT-LEJEUNE SA
Products information BIG MAT-LEJEUNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05067138671
Ondernemingsnummer: 5551361083
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Marble & granite works; Do-it-yourself - Articles & materials

Product categorie (product category): Insulation materials Thermical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIG MAT-LEJEUNE SA
(Get full report from official database of BE for BIG MAT-LEJEUNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIG MAT-LEJEUNE SA
Addition kinds of activities for BIG MAT-LEJEUNE SA

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
50210304. waterbedden | Waterbeds
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
57139904. tapijten | Rugs
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij BIG MAT-LEJEUNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIG MAT-LEJEUNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIG MAT-LEJEUNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIG MAT-LEJEUNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van BIG MAT-LEJEUNE SA in sociale netwerken
Look for responds of BIG MAT-LEJEUNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIG MAT-LEJEUNE SA. Laat een reactie achter voor BIG MAT-LEJEUNE SA. BIG MAT-LEJEUNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIG MAT-LEJEUNE SA. Leave a respond for BIG MAT-LEJEUNE SA. BIG MAT-LEJEUNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIG MAT-LEJEUNE SA op de google maps. Adres en contacten BIG MAT-LEJEUNE SA
Location of BIG MAT-LEJEUNE SA on the google maps. Address and contacts of BIG MAT-LEJEUNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BIG MAT-LEJEUNE SA BIG MAT-LEJEUNE SA: WINDEKENS HOEVE | Mitco BVBA | CENT. COMMUN.FRAN?AISE | LAW BUSINESS CONTACT | BAKKERIJ HET GRAANTJE

Other related companies as BIG MAT-LEJEUNE SA: WINDEKENS HOEVE | Mitco BVBA | CENT. COMMUN.FRAN?AISE | LAW BUSINESS CONTACT | BAKKERIJ HET GRAANTJE

BIG MAT-LEJEUNE SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIG MAT-LEJEUNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067138671. Het bedrijf BIG MAT-LEJEUNE SA bevindt zich op het adres: Grand'Route 415; 4610; Beyne-Heusay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insulation materials Thermical. Lijst met producten zijn Marble & granite works; Do-it-yourself - Articles & materials.
De hoofdactiviteit van BIG MAT-LEJEUNE SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIG MAT-LEJEUNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIG MAT-LEJEUNE SA, openstaande posities, locatie van BIG MAT-LEJEUNE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIG MAT-LEJEUNE SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIG MAT-LEJEUNE SA, company assigned to the tax number BE05067138671. The company BIG MAT-LEJEUNE SA is located at the address: Grand'Route 415; 4610; Beyne-Heusay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insulation materials Thermical. List of products are Marble & granite works; Do-it-yourself - Articles & materials.
The main activity of BIG MAT-LEJEUNE SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BIG MAT-LEJEUNE SA is not available. You also can look at reviews of BIG MAT-LEJEUNE SA, open positions, location of BIG MAT-LEJEUNE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIG MAT-LEJEUNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIG MAT-LEJEUNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIG MAT-LEJEUNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIG MAT-LEJEUNE SA, employees, financial statistics.