KINDERDORP MOLENBERG

Contactgegevens KINDERDORP MOLENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINDERDORP MOLENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINDERDORP MOLENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAALBROEKSTRAAT 120; 3621; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89721100 (+32-89721100) 89721100 (+32-89721100)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINDERDORP MOLENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINDERDORP MOLENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINDERDORP MOLENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINDERDORP MOLENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINDERDORP MOLENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINDERDORP MOLENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINDERDORP MOLENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINDERDORP MOLENBERG
Products information KINDERDORP MOLENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Organisation: Instituts.

Product categorie (product category): Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINDERDORP MOLENBERG
(Get full report from official database of BE for KINDERDORP MOLENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINDERDORP MOLENBERG
Addition kinds of activities for KINDERDORP MOLENBERG

232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper

Werken bij KINDERDORP MOLENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINDERDORP MOLENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINDERDORP MOLENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINDERDORP MOLENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van KINDERDORP MOLENBERG in sociale netwerken
Look for responds of KINDERDORP MOLENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINDERDORP MOLENBERG. Laat een reactie achter voor KINDERDORP MOLENBERG. KINDERDORP MOLENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINDERDORP MOLENBERG. Leave a respond for KINDERDORP MOLENBERG. KINDERDORP MOLENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINDERDORP MOLENBERG op de google maps. Adres en contacten KINDERDORP MOLENBERG
Location of KINDERDORP MOLENBERG on the google maps. Address and contacts of KINDERDORP MOLENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come KINDERDORP MOLENBERG KINDERDORP MOLENBERG: Brans J | Van den Weghe NV | DOE-MEE-BOERDERIJ NENKE PUNK | Theunis Timothy | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as KINDERDORP MOLENBERG: Brans J | Van den Weghe NV | DOE-MEE-BOERDERIJ NENKE PUNK | Theunis Timothy | VRIJE BASISSCHOOL

KINDERDORP MOLENBERG is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINDERDORP MOLENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf KINDERDORP MOLENBERG bevindt zich op het adres: DAALBROEKSTRAAT 120; 3621; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. Lijst met producten zijn Type d'Organisation: Instituts..
De hoofdactiviteit van KINDERDORP MOLENBERG is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINDERDORP MOLENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINDERDORP MOLENBERG, openstaande posities, locatie van KINDERDORP MOLENBERG op de kaart.

KINDERDORP MOLENBERG is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINDERDORP MOLENBERG, company assigned to the tax number BE05461822509. The company KINDERDORP MOLENBERG is located at the address: DAALBROEKSTRAAT 120; 3621; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. List of products are Type d'Organisation: Instituts..
The main activity of KINDERDORP MOLENBERG is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KINDERDORP MOLENBERG is not available. You also can look at reviews of KINDERDORP MOLENBERG, open positions, location of KINDERDORP MOLENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINDERDORP MOLENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINDERDORP MOLENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINDERDORP MOLENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINDERDORP MOLENBERG, employees, financial statistics.