HOME DE KASTELEIN

Contactgegevens HOME DE KASTELEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME DE KASTELEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME DE KASTELEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTELEIN 25; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14419240 (+32-14419240) 14419240 (+32-14419240)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME DE KASTELEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME DE KASTELEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME DE KASTELEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME DE KASTELEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME DE KASTELEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME DE KASTELEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME DE KASTELEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME DE KASTELEIN
Products information HOME DE KASTELEIN

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Organisation: Instituts.

Product categorie (product category): Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME DE KASTELEIN
(Get full report from official database of BE for HOME DE KASTELEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME DE KASTELEIN
Addition kinds of activities for HOME DE KASTELEIN

35429914. Plasma-spuitmetaalvormende machines | Plasma jet spray metal forming machines
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
37430301. Motoren, stoom (locomotief) | Engines, steam (locomotive)
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping

Werken bij HOME DE KASTELEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME DE KASTELEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME DE KASTELEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME DE KASTELEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van HOME DE KASTELEIN in sociale netwerken
Look for responds of HOME DE KASTELEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME DE KASTELEIN. Laat een reactie achter voor HOME DE KASTELEIN. HOME DE KASTELEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME DE KASTELEIN. Leave a respond for HOME DE KASTELEIN. HOME DE KASTELEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME DE KASTELEIN op de google maps. Adres en contacten HOME DE KASTELEIN
Location of HOME DE KASTELEIN on the google maps. Address and contacts of HOME DE KASTELEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME DE KASTELEIN HOME DE KASTELEIN: VAN GASSEN-LAROCK | Baeten Verzekeringen | Faelens Christophe SPRL | DVF | Hollywood Canteen

Other related companies as HOME DE KASTELEIN: VAN GASSEN-LAROCK | Baeten Verzekeringen | Faelens Christophe SPRL | DVF | Hollywood Canteen

HOME DE KASTELEIN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME DE KASTELEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf HOME DE KASTELEIN bevindt zich op het adres: KASTELEIN 25; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. Lijst met producten zijn Type d'Organisation: Instituts..
De hoofdactiviteit van HOME DE KASTELEIN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME DE KASTELEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME DE KASTELEIN, openstaande posities, locatie van HOME DE KASTELEIN op de kaart.

HOME DE KASTELEIN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME DE KASTELEIN, company assigned to the tax number BE01947845458. The company HOME DE KASTELEIN is located at the address: KASTELEIN 25; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. List of products are Type d'Organisation: Instituts..
The main activity of HOME DE KASTELEIN is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME DE KASTELEIN is not available. You also can look at reviews of HOME DE KASTELEIN, open positions, location of HOME DE KASTELEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME DE KASTELEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME DE KASTELEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME DE KASTELEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME DE KASTELEIN, employees, financial statistics.