DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • DAGCENTRUM ?T HOEVEKE
Private companiesEating and Drinking Places • DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

Contactgegevens DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-FERDINANDSTRAAT 1; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13530600 (+32-13530600) 13530600 (+32-13530600)

Fax (fax): +32 (53) 898-55-83 +32 (53) 898-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGCENTRUM ?T HOEVEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGCENTRUM ?T HOEVEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGCENTRUM ?T HOEVEKE
Products information DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08583862304
Ondernemingsnummer: 3834197998
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Handicap: Physique,Mental.

Product categorie (product category): Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGCENTRUM ?T HOEVEKE
(Get full report from official database of BE for DAGCENTRUM ?T HOEVEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGCENTRUM ?T HOEVEKE
Addition kinds of activities for DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

02790302. Kikkerboerderij | Frog farm
17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE in sociale netwerken
Look for responds of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Laat een reactie achter voor DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. DAGCENTRUM ?T HOEVEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. Leave a respond for DAGCENTRUM ?T HOEVEKE. DAGCENTRUM ?T HOEVEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGCENTRUM ?T HOEVEKE op de google maps. Adres en contacten DAGCENTRUM ?T HOEVEKE
Location of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE on the google maps. Address and contacts of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGCENTRUM ?T HOEVEKE DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: KAREL LODEWIJCKX | NES STYLE-WILD STYLE COIFFURE | T. CATTOIR | COIFFURE LIBRETTO | V.E.M. VZW

Other related companies as DAGCENTRUM ?T HOEVEKE: KAREL LODEWIJCKX | NES STYLE-WILD STYLE COIFFURE | T. CATTOIR | COIFFURE LIBRETTO | V.E.M. VZW

DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08583862304. Het bedrijf DAGCENTRUM ?T HOEVEKE bevindt zich op het adres: SINT-FERDINANDSTRAAT 1; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type de Handicap: Physique,Mental..
De hoofdactiviteit van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, openstaande posities, locatie van DAGCENTRUM ?T HOEVEKE op de kaart.

DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, company assigned to the tax number BE08583862304. The company DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is located at the address: SINT-FERDINANDSTRAAT 1; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type de Handicap: Physique,Mental..
The main activity of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE is not available. You also can look at reviews of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, open positions, location of DAGCENTRUM ?T HOEVEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGCENTRUM ?T HOEVEKE, employees, financial statistics.