JEANINE VELDEMAN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JEANINE VELDEMAN

Contactgegevens JEANINE VELDEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANINE VELDEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANINE VELDEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAREELSTRAAT 8; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52201459 (+32-52201459) 52201459 (+32-52201459)

Fax (fax): +32 (81) 541-22-47 +32 (81) 541-22-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANINE VELDEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANINE VELDEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANINE VELDEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANINE VELDEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANINE VELDEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANINE VELDEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANINE VELDEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANINE VELDEMAN
Products information JEANINE VELDEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01571289062
Ondernemingsnummer: 5158050537
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Soins infirmiers à domicile.. Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Traitements paramédicaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANINE VELDEMAN
(Get full report from official database of BE for JEANINE VELDEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANINE VELDEMAN
Addition kinds of activities for JEANINE VELDEMAN

344204. Metalen deuren | Metal doors
359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
01190403. Rye boerderij | Rye farm
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
31990304. Razor strops | Razor strops
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts

Werken bij JEANINE VELDEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANINE VELDEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANINE VELDEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANINE VELDEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van JEANINE VELDEMAN in sociale netwerken
Look for responds of JEANINE VELDEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANINE VELDEMAN. Laat een reactie achter voor JEANINE VELDEMAN. JEANINE VELDEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANINE VELDEMAN. Leave a respond for JEANINE VELDEMAN. JEANINE VELDEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANINE VELDEMAN op de google maps. Adres en contacten JEANINE VELDEMAN
Location of JEANINE VELDEMAN on the google maps. Address and contacts of JEANINE VELDEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANINE VELDEMAN JEANINE VELDEMAN: FLOOSTROTEX NV | FLEURO-KEUKENS BVBA | Laenen (Boek-& Dagbladhandel) | F. CORSWAREM | Lambrechts BVBA

Other related companies as JEANINE VELDEMAN: FLOOSTROTEX NV | FLEURO-KEUKENS BVBA | Laenen (Boek-& Dagbladhandel) | F. CORSWAREM | Lambrechts BVBA

JEANINE VELDEMAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANINE VELDEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01571289062. Het bedrijf JEANINE VELDEMAN bevindt zich op het adres: BAREELSTRAAT 8; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Traitements paramédicaux. Lijst met producten zijn Activités: Soins infirmiers à domicile.. Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van JEANINE VELDEMAN is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANINE VELDEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANINE VELDEMAN, openstaande posities, locatie van JEANINE VELDEMAN op de kaart.

JEANINE VELDEMAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANINE VELDEMAN, company assigned to the tax number BE01571289062. The company JEANINE VELDEMAN is located at the address: BAREELSTRAAT 8; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Traitements paramédicaux. List of products are Activités: Soins infirmiers à domicile.. Types de Soins: Pédicure..
The main activity of JEANINE VELDEMAN is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANINE VELDEMAN is not available. You also can look at reviews of JEANINE VELDEMAN, open positions, location of JEANINE VELDEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANINE VELDEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANINE VELDEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANINE VELDEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANINE VELDEMAN, employees, financial statistics.