INSTITUT CALYPSO NAILS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • INSTITUT CALYPSO NAILS
Private companiesApparel and Accessory Stores • INSTITUT CALYPSO NAILS

Contactgegevens INSTITUT CALYPSO NAILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT CALYPSO NAILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT CALYPSO NAILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25346015 (+32-25346015) 25346015 (+32-25346015)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT CALYPSO NAILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT CALYPSO NAILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT CALYPSO NAILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT CALYPSO NAILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT CALYPSO NAILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT CALYPSO NAILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT CALYPSO NAILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT CALYPSO NAILS
Products information INSTITUT CALYPSO NAILS

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT CALYPSO NAILS
(Get full report from official database of BE for INSTITUT CALYPSO NAILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT CALYPSO NAILS
Addition kinds of activities for INSTITUT CALYPSO NAILS

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
54619908. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij INSTITUT CALYPSO NAILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT CALYPSO NAILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT CALYPSO NAILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT CALYPSO NAILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT CALYPSO NAILS in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT CALYPSO NAILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT CALYPSO NAILS. Laat een reactie achter voor INSTITUT CALYPSO NAILS. INSTITUT CALYPSO NAILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT CALYPSO NAILS. Leave a respond for INSTITUT CALYPSO NAILS. INSTITUT CALYPSO NAILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT CALYPSO NAILS op de google maps. Adres en contacten INSTITUT CALYPSO NAILS
Location of INSTITUT CALYPSO NAILS on the google maps. Address and contacts of INSTITUT CALYPSO NAILS

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT CALYPSO NAILS INSTITUT CALYPSO NAILS: FLENTERPRISE APPLICATIONS AND SERVICES INTÉGRATION NV | Carpentier D | Delipro ASBL | Deswaene M | R. SMETS/REN? SMETS

Other related companies as INSTITUT CALYPSO NAILS: FLENTERPRISE APPLICATIONS AND SERVICES INTÉGRATION NV | Carpentier D | Delipro ASBL | Deswaene M | R. SMETS/REN? SMETS

INSTITUT CALYPSO NAILS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT CALYPSO NAILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf INSTITUT CALYPSO NAILS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles..
De hoofdactiviteit van INSTITUT CALYPSO NAILS is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT CALYPSO NAILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT CALYPSO NAILS, openstaande posities, locatie van INSTITUT CALYPSO NAILS op de kaart.

INSTITUT CALYPSO NAILS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT CALYPSO NAILS, company assigned to the tax number BE06187744140. The company INSTITUT CALYPSO NAILS is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles..
The main activity of INSTITUT CALYPSO NAILS is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT CALYPSO NAILS is not available. You also can look at reviews of INSTITUT CALYPSO NAILS, open positions, location of INSTITUT CALYPSO NAILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT CALYPSO NAILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT CALYPSO NAILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT CALYPSO NAILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT CALYPSO NAILS, employees, financial statistics.