YVONNE LUYTEN

Contactgegevens YVONNE LUYTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVONNE LUYTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVONNE LUYTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHASSEURS-ARDENNAIS 3; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61211435 (+32-61211435) 61211435 (+32-61211435)

Fax (fax): +32 (84) 587-69-22 +32 (84) 587-69-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVONNE LUYTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVONNE LUYTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVONNE LUYTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVONNE LUYTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVONNE LUYTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVONNE LUYTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVONNE LUYTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVONNE LUYTEN
Products information YVONNE LUYTEN

BTW identificatienummer (tax): BE01436981201
Ondernemingsnummer: 2632019042
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVONNE LUYTEN
(Get full report from official database of BE for YVONNE LUYTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVONNE LUYTEN
Addition kinds of activities for YVONNE LUYTEN

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
502301. Keukengerei | Kitchenware
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
29520102. Dakcement: asfalt, vezel of plastic | Roof cement: asphalt, fibrous, or plastic
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij YVONNE LUYTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVONNE LUYTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVONNE LUYTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVONNE LUYTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van YVONNE LUYTEN in sociale netwerken
Look for responds of YVONNE LUYTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVONNE LUYTEN. Laat een reactie achter voor YVONNE LUYTEN. YVONNE LUYTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVONNE LUYTEN. Leave a respond for YVONNE LUYTEN. YVONNE LUYTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVONNE LUYTEN op de google maps. Adres en contacten YVONNE LUYTEN
Location of YVONNE LUYTEN on the google maps. Address and contacts of YVONNE LUYTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come YVONNE LUYTEN YVONNE LUYTEN: DEXIA | EBR | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | K. DEVOS | Roels Hilde

Other related companies as YVONNE LUYTEN: DEXIA | EBR | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | K. DEVOS | Roels Hilde

YVONNE LUYTEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVONNE LUYTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01436981201. Het bedrijf YVONNE LUYTEN bevindt zich op het adres: RUE CHASSEURS-ARDENNAIS 3; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van YVONNE LUYTEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVONNE LUYTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVONNE LUYTEN, openstaande posities, locatie van YVONNE LUYTEN op de kaart.

YVONNE LUYTEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVONNE LUYTEN, company assigned to the tax number BE01436981201. The company YVONNE LUYTEN is located at the address: RUE CHASSEURS-ARDENNAIS 3; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of YVONNE LUYTEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YVONNE LUYTEN is not available. You also can look at reviews of YVONNE LUYTEN, open positions, location of YVONNE LUYTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVONNE LUYTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVONNE LUYTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVONNE LUYTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVONNE LUYTEN, employees, financial statistics.