Nummer 3

Contactgegevens Nummer 3: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nummer 3: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nummer 3

Regio (region): Tervuren, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 66  Box 9 3080 Tervuren, België

Telefoon (phone): +32 (83) 745-15-65 +32 (83) 745-15-65

Fax (fax): +32 (56) 288-93-19 +32 (56) 288-93-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nummer 3: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nummer 3"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nummer 3"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nummer 3, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nummer 3. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nummer 3, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nummer 3. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nummer 3
Products information Nummer 3

BTW identificatienummer (tax): BE08326232910
Ondernemingsnummer: 3829254150
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Nummer 3 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nummer 3
(Get full report from official database of BE for Nummer 3)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nummer 3
Addition kinds of activities for Nummer 3

289200. explosieven | Explosives
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical

Werken bij Nummer 3: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nummer 3: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nummer 3. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nummer 3. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van Nummer 3 in sociale netwerken
Look for responds of Nummer 3 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nummer 3. Laat een reactie achter voor Nummer 3. Nummer 3 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nummer 3. Leave a respond for Nummer 3. Nummer 3 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nummer 3 op de google maps. Adres en contacten Nummer 3
Location of Nummer 3 on the google maps. Address and contacts of Nummer 3

Andere gerelateerde bedrijven als come Nummer 3 Nummer 3: NIEUW-GRAFIEK | Sanilux Van Hyfte NV | Kapsalon Trendy Look | CENTRE P.M.S. | F. GREGOIRE

Other related companies as Nummer 3: NIEUW-GRAFIEK | Sanilux Van Hyfte NV | Kapsalon Trendy Look | CENTRE P.M.S. | F. GREGOIRE

Nummer 3 is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tervuren, België. De volledige naam van het bedrijf is Nummer 3, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08326232910. Het bedrijf Nummer 3 bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 66  Box 9 3080 Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Nummer 3 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nummer 3 is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nummer 3 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nummer 3, openstaande posities, locatie van Nummer 3 op de kaart.

Nummer 3 is a company, that was registered 2012 in Tervuren region, Belgium. Full name of company is Nummer 3, company assigned to the tax number BE08326232910. The company Nummer 3 is located at the address: Brusselsesteenweg 66  Box 9 3080 Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Nummer 3 were not found.
The main activity of Nummer 3 is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nummer 3 is not available. You also can look at reviews of Nummer 3, open positions, location of Nummer 3 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nummer 3, Tervuren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nummer 3, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nummer 3, Tervuren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nummer 3, employees, financial statistics.