VERONIQUE CLAES

Contactgegevens VERONIQUE CLAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERONIQUE CLAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERONIQUE CLAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES AZAL?ES 29; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22164518 (+32-22164518) 22164518 (+32-22164518)

Fax (fax): +32 (53) 531-57-83 +32 (53) 531-57-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERONIQUE CLAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERONIQUE CLAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERONIQUE CLAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERONIQUE CLAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERONIQUE CLAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERONIQUE CLAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERONIQUE CLAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERONIQUE CLAES
Products information VERONIQUE CLAES

BTW identificatienummer (tax): BE06584625244
Ondernemingsnummer: 1809692382
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERONIQUE CLAES
(Get full report from official database of BE for VERONIQUE CLAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERONIQUE CLAES
Addition kinds of activities for VERONIQUE CLAES

869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
20749901. Katoenzaadolie, taart of maaltijd | Cottonseed oil, cake or meal
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services

Werken bij VERONIQUE CLAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERONIQUE CLAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERONIQUE CLAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERONIQUE CLAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van VERONIQUE CLAES in sociale netwerken
Look for responds of VERONIQUE CLAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERONIQUE CLAES. Laat een reactie achter voor VERONIQUE CLAES. VERONIQUE CLAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERONIQUE CLAES. Leave a respond for VERONIQUE CLAES. VERONIQUE CLAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERONIQUE CLAES op de google maps. Adres en contacten VERONIQUE CLAES
Location of VERONIQUE CLAES on the google maps. Address and contacts of VERONIQUE CLAES

Andere gerelateerde bedrijven als come VERONIQUE CLAES VERONIQUE CLAES: JAN LATEUR | HUBERT COLSOUL | G?RAUD DE BORMAN | B.S.G.O.CAMPUS VIJVERBEEK | BAGUET

Other related companies as VERONIQUE CLAES: JAN LATEUR | HUBERT COLSOUL | G?RAUD DE BORMAN | B.S.G.O.CAMPUS VIJVERBEEK | BAGUET

VERONIQUE CLAES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERONIQUE CLAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06584625244. Het bedrijf VERONIQUE CLAES bevindt zich op het adres: AVENUE DES AZAL?ES 29; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van VERONIQUE CLAES is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERONIQUE CLAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERONIQUE CLAES, openstaande posities, locatie van VERONIQUE CLAES op de kaart.

VERONIQUE CLAES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERONIQUE CLAES, company assigned to the tax number BE06584625244. The company VERONIQUE CLAES is located at the address: AVENUE DES AZAL?ES 29; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of VERONIQUE CLAES is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERONIQUE CLAES is not available. You also can look at reviews of VERONIQUE CLAES, open positions, location of VERONIQUE CLAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERONIQUE CLAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERONIQUE CLAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERONIQUE CLAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERONIQUE CLAES, employees, financial statistics.