SOPHIE AERTS

Contactgegevens SOPHIE AERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPHIE AERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPHIE AERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIBERGSTRAAT 58; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14612984 (+32-14612984) 14612984 (+32-14612984)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPHIE AERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPHIE AERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPHIE AERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPHIE AERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPHIE AERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPHIE AERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPHIE AERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPHIE AERTS
Products information SOPHIE AERTS

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Soins: Faux Ongles.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPHIE AERTS
(Get full report from official database of BE for SOPHIE AERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPHIE AERTS
Addition kinds of activities for SOPHIE AERTS

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
28740100. fosfaten | Phosphates
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial

Werken bij SOPHIE AERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPHIE AERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPHIE AERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPHIE AERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van SOPHIE AERTS in sociale netwerken
Look for responds of SOPHIE AERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPHIE AERTS. Laat een reactie achter voor SOPHIE AERTS. SOPHIE AERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPHIE AERTS. Leave a respond for SOPHIE AERTS. SOPHIE AERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPHIE AERTS op de google maps. Adres en contacten SOPHIE AERTS
Location of SOPHIE AERTS on the google maps. Address and contacts of SOPHIE AERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPHIE AERTS SOPHIE AERTS: WASSERIJ ST.CATHARINE | COIFFURE ELLE & LUI | Carpe Diem | Timmermans L | Zie Ze Doen

Other related companies as SOPHIE AERTS: WASSERIJ ST.CATHARINE | COIFFURE ELLE & LUI | Carpe Diem | Timmermans L | Zie Ze Doen

SOPHIE AERTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPHIE AERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf SOPHIE AERTS bevindt zich op het adres: HEIBERGSTRAAT 58; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Faux Ongles..
De hoofdactiviteit van SOPHIE AERTS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPHIE AERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPHIE AERTS, openstaande posities, locatie van SOPHIE AERTS op de kaart.

SOPHIE AERTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOPHIE AERTS, company assigned to the tax number BE03056091308. The company SOPHIE AERTS is located at the address: HEIBERGSTRAAT 58; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Faux Ongles..
The main activity of SOPHIE AERTS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPHIE AERTS is not available. You also can look at reviews of SOPHIE AERTS, open positions, location of SOPHIE AERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPHIE AERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPHIE AERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPHIE AERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPHIE AERTS, employees, financial statistics.