De Meyer Bouwonderneming BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • De Meyer Bouwonderneming BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • De Meyer Bouwonderneming BVBA

Contactgegevens De Meyer Bouwonderneming BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyer Bouwonderneming BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyer Bouwonderneming BVBA

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Moleneind 7 2990 Wuustwezel, België

Telefoon (phone): +32 (56) 256-88-64 +32 (56) 256-88-64

Fax (fax): +32 (53) 686-13-50 +32 (53) 686-13-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyer Bouwonderneming BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyer Bouwonderneming BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyer Bouwonderneming BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyer Bouwonderneming BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyer Bouwonderneming BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyer Bouwonderneming BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyer Bouwonderneming BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyer Bouwonderneming BVBA
Products information De Meyer Bouwonderneming BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04845764160
Ondernemingsnummer: 3301910400
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Meyer Bouwonderneming BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyer Bouwonderneming BVBA
(Get full report from official database of BE for De Meyer Bouwonderneming BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyer Bouwonderneming BVBA
Addition kinds of activities for De Meyer Bouwonderneming BVBA

23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij De Meyer Bouwonderneming BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyer Bouwonderneming BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyer Bouwonderneming BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyer Bouwonderneming BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Meyer Bouwonderneming BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Meyer Bouwonderneming BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyer Bouwonderneming BVBA. Laat een reactie achter voor De Meyer Bouwonderneming BVBA. De Meyer Bouwonderneming BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyer Bouwonderneming BVBA. Leave a respond for De Meyer Bouwonderneming BVBA. De Meyer Bouwonderneming BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyer Bouwonderneming BVBA op de google maps. Adres en contacten De Meyer Bouwonderneming BVBA
Location of De Meyer Bouwonderneming BVBA on the google maps. Address and contacts of De Meyer Bouwonderneming BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyer Bouwonderneming BVBA De Meyer Bouwonderneming BVBA: DE OOIEVAAR | FORTIS | MARIE-J BOERMANS | Henquet P | CINA TRADING

Other related companies as De Meyer Bouwonderneming BVBA: DE OOIEVAAR | FORTIS | MARIE-J BOERMANS | Henquet P | CINA TRADING

De Meyer Bouwonderneming BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyer Bouwonderneming BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845764160. Het bedrijf De Meyer Bouwonderneming BVBA bevindt zich op het adres: Moleneind 7 2990 Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in De Meyer Bouwonderneming BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyer Bouwonderneming BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyer Bouwonderneming BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyer Bouwonderneming BVBA, openstaande posities, locatie van De Meyer Bouwonderneming BVBA op de kaart.

De Meyer Bouwonderneming BVBA is a company, that was registered 2017 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is De Meyer Bouwonderneming BVBA, company assigned to the tax number BE04845764160. The company De Meyer Bouwonderneming BVBA is located at the address: Moleneind 7 2990 Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in De Meyer Bouwonderneming BVBA were not found.
The main activity of De Meyer Bouwonderneming BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyer Bouwonderneming BVBA is not available. You also can look at reviews of De Meyer Bouwonderneming BVBA, open positions, location of De Meyer Bouwonderneming BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyer Bouwonderneming BVBA, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyer Bouwonderneming BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyer Bouwonderneming BVBA, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyer Bouwonderneming BVBA, employees, financial statistics.