SOINS CHRISTINE DERNELLE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • SOINS CHRISTINE DERNELLE
Private companiesEating and Drinking Places • SOINS CHRISTINE DERNELLE

Contactgegevens SOINS CHRISTINE DERNELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOINS CHRISTINE DERNELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOINS CHRISTINE DERNELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COMMERCE 56; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83216500 (+32-83216500) 83216500 (+32-83216500)

Fax (fax): +32 (13) 458-36-23 +32 (13) 458-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOINS CHRISTINE DERNELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOINS CHRISTINE DERNELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOINS CHRISTINE DERNELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOINS CHRISTINE DERNELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOINS CHRISTINE DERNELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOINS CHRISTINE DERNELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOINS CHRISTINE DERNELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOINS CHRISTINE DERNELLE
Products information SOINS CHRISTINE DERNELLE

BTW identificatienummer (tax): BE09280670166
Ondernemingsnummer: 9172729492
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SOINS CHRISTINE DERNELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOINS CHRISTINE DERNELLE
(Get full report from official database of BE for SOINS CHRISTINE DERNELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOINS CHRISTINE DERNELLE
Addition kinds of activities for SOINS CHRISTINE DERNELLE

14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery

Werken bij SOINS CHRISTINE DERNELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOINS CHRISTINE DERNELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOINS CHRISTINE DERNELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOINS CHRISTINE DERNELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van SOINS CHRISTINE DERNELLE in sociale netwerken
Look for responds of SOINS CHRISTINE DERNELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOINS CHRISTINE DERNELLE. Laat een reactie achter voor SOINS CHRISTINE DERNELLE. SOINS CHRISTINE DERNELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOINS CHRISTINE DERNELLE. Leave a respond for SOINS CHRISTINE DERNELLE. SOINS CHRISTINE DERNELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOINS CHRISTINE DERNELLE op de google maps. Adres en contacten SOINS CHRISTINE DERNELLE
Location of SOINS CHRISTINE DERNELLE on the google maps. Address and contacts of SOINS CHRISTINE DERNELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOINS CHRISTINE DERNELLE SOINS CHRISTINE DERNELLE: DEXIA | MAES | 'T ZWAANTJE BLOEM & GROENDECORATIE | Clo SA | FE. PLASSCHAERT

Other related companies as SOINS CHRISTINE DERNELLE: DEXIA | MAES | 'T ZWAANTJE BLOEM & GROENDECORATIE | Clo SA | FE. PLASSCHAERT

SOINS CHRISTINE DERNELLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOINS CHRISTINE DERNELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09280670166. Het bedrijf SOINS CHRISTINE DERNELLE bevindt zich op het adres: RUE DU COMMERCE 56; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in SOINS CHRISTINE DERNELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOINS CHRISTINE DERNELLE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOINS CHRISTINE DERNELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOINS CHRISTINE DERNELLE, openstaande posities, locatie van SOINS CHRISTINE DERNELLE op de kaart.

SOINS CHRISTINE DERNELLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOINS CHRISTINE DERNELLE, company assigned to the tax number BE09280670166. The company SOINS CHRISTINE DERNELLE is located at the address: RUE DU COMMERCE 56; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. Products created in SOINS CHRISTINE DERNELLE were not found.
The main activity of SOINS CHRISTINE DERNELLE is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOINS CHRISTINE DERNELLE is not available. You also can look at reviews of SOINS CHRISTINE DERNELLE, open positions, location of SOINS CHRISTINE DERNELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOINS CHRISTINE DERNELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOINS CHRISTINE DERNELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOINS CHRISTINE DERNELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOINS CHRISTINE DERNELLE, employees, financial statistics.