SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN
Private companiesTextile Mill Products • SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

Contactgegevens SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAARVELDSTRAAT 134; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11273984 (+32-11273984) 11273984 (+32-11273984)

Fax (fax): +32 (16) 448-80-91 +32 (16) 448-80-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN
Products information SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06680480957
Ondernemingsnummer: 9170806884
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Soins: Pédicure,Maquillage Permanent,Epilation à la Cire,Teinture Cils & Sourcils,Maquillage & Soins de Beauté pour Mariage,Traitements pour le Corps,Massages,Soins du Visage,Aromathérapie,Huiles Essentielles,Manucure,Bancs Solaires,Faux Ongles. Services: Produits Biologiques,Chèques-Cadeaux,Accès Réservé aux Hommes,Instituts pour Dames,Instituts Mixtes.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

35550000. Printing machines | Printing trades machinery
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
95320200. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development

Werken bij SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. Leave a respond for SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN. SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN
Location of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: SMOUTS M | R?SIDENCE MICH?LE | J. HANCOTTE | SCHUERBEKE R | Leonis A

Other related companies as SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN: SMOUTS M | R?SIDENCE MICH?LE | J. HANCOTTE | SCHUERBEKE R | Leonis A

SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680480957. Het bedrijf SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN bevindt zich op het adres: GAARVELDSTRAAT 134; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure,Maquillage Permanent,Epilation à la Cire,Teinture Cils & Sourcils,Maquillage & Soins de Beauté pour Mariage,Traitements pour le Corps,Massages,Soins du Visage,Aromathérapie,Huiles Essentielles,Manucure,Bancs Solaires,Faux Ongles. Services: Produits Biologiques,Chèques-Cadeaux,Accès Réservé aux Hommes,Instituts pour Dames,Instituts Mixtes..
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN op de kaart.

SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, company assigned to the tax number BE06680480957. The company SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is located at the address: GAARVELDSTRAAT 134; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure,Maquillage Permanent,Epilation à la Cire,Teinture Cils & Sourcils,Maquillage & Soins de Beauté pour Mariage,Traitements pour le Corps,Massages,Soins du Visage,Aromathérapie,Huiles Essentielles,Manucure,Bancs Solaires,Faux Ongles. Services: Produits Biologiques,Chèques-Cadeaux,Accès Réservé aux Hommes,Instituts pour Dames,Instituts Mixtes..
The main activity of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, open positions, location of SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSINSTITUUT WENDY GIELEN, employees, financial statistics.