Fiorenza L

Contactgegevens Fiorenza L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiorenza L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiorenza L

Regio (region): Bruges, België

Adres (address): Rue de Tournai 209 7973 Stambruges (Beloeil), België

Telefoon (phone): +32 (87) 556-70-16 +32 (87) 556-70-16

Fax (fax): +32 (82) 869-80-44 +32 (82) 869-80-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiorenza L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiorenza L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiorenza L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiorenza L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiorenza L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiorenza L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiorenza L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiorenza L
Products information Fiorenza L

BTW identificatienummer (tax): BE03694396972
Ondernemingsnummer: 1763824462
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Fiorenza L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiorenza L
(Get full report from official database of BE for Fiorenza L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiorenza L
Addition kinds of activities for Fiorenza L

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
51590201. Chicks | Chicks

Werken bij Fiorenza L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiorenza L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiorenza L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiorenza L. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Fiorenza L in sociale netwerken
Look for responds of Fiorenza L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiorenza L. Laat een reactie achter voor Fiorenza L. Fiorenza L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiorenza L. Leave a respond for Fiorenza L. Fiorenza L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiorenza L op de google maps. Adres en contacten Fiorenza L
Location of Fiorenza L on the google maps. Address and contacts of Fiorenza L

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiorenza L Fiorenza L: IPSOMAT | A.A.P.I. | CAR CENTER | VRIJE BASISSCHOOL | INSTITUUT SCHEPPERS

Other related companies as Fiorenza L: IPSOMAT | A.A.P.I. | CAR CENTER | VRIJE BASISSCHOOL | INSTITUUT SCHEPPERS

Fiorenza L is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruges, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiorenza L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03694396972. Het bedrijf Fiorenza L bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 209 7973 Stambruges (Beloeil). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Fiorenza L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiorenza L is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiorenza L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiorenza L, openstaande posities, locatie van Fiorenza L op de kaart.

Fiorenza L is a company, that was registered 2004 in Bruges region, Belgium. Full name of company is Fiorenza L, company assigned to the tax number BE03694396972. The company Fiorenza L is located at the address: Rue de Tournai 209 7973 Stambruges (Beloeil). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Fiorenza L were not found.
The main activity of Fiorenza L is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiorenza L is not available. You also can look at reviews of Fiorenza L, open positions, location of Fiorenza L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiorenza L, Bruges: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiorenza L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiorenza L, Bruges: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiorenza L, employees, financial statistics.