NEW WAVE NAGELSTUDIO

Contactgegevens NEW WAVE NAGELSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW WAVE NAGELSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW WAVE NAGELSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERLANDSTRAAT 136; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37776759 (+32-37776759) 37776759 (+32-37776759)

Fax (fax): +32 (53) 945-39-99 +32 (53) 945-39-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW WAVE NAGELSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW WAVE NAGELSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW WAVE NAGELSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW WAVE NAGELSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW WAVE NAGELSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW WAVE NAGELSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW WAVE NAGELSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW WAVE NAGELSTUDIO
Products information NEW WAVE NAGELSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE03861389160
Ondernemingsnummer: 2880035400
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 287,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Soins: Epilation à la Cire,Faux Ongles,Manucure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW WAVE NAGELSTUDIO
(Get full report from official database of BE for NEW WAVE NAGELSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW WAVE NAGELSTUDIO
Addition kinds of activities for NEW WAVE NAGELSTUDIO

351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods

Werken bij NEW WAVE NAGELSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW WAVE NAGELSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW WAVE NAGELSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW WAVE NAGELSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van NEW WAVE NAGELSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of NEW WAVE NAGELSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW WAVE NAGELSTUDIO. Laat een reactie achter voor NEW WAVE NAGELSTUDIO. NEW WAVE NAGELSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW WAVE NAGELSTUDIO. Leave a respond for NEW WAVE NAGELSTUDIO. NEW WAVE NAGELSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW WAVE NAGELSTUDIO op de google maps. Adres en contacten NEW WAVE NAGELSTUDIO
Location of NEW WAVE NAGELSTUDIO on the google maps. Address and contacts of NEW WAVE NAGELSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW WAVE NAGELSTUDIO NEW WAVE NAGELSTUDIO: ASLK-CGER Bank | Figaro (Le) | UTOPIA VOLLEY | MARLEEN DE SMEDT | Europe (Garage)

Other related companies as NEW WAVE NAGELSTUDIO: ASLK-CGER Bank | Figaro (Le) | UTOPIA VOLLEY | MARLEEN DE SMEDT | Europe (Garage)

NEW WAVE NAGELSTUDIO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW WAVE NAGELSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03861389160. Het bedrijf NEW WAVE NAGELSTUDIO bevindt zich op het adres: MOERLANDSTRAAT 136; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 287,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Epilation à la Cire,Faux Ongles,Manucure..
De hoofdactiviteit van NEW WAVE NAGELSTUDIO is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW WAVE NAGELSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW WAVE NAGELSTUDIO, openstaande posities, locatie van NEW WAVE NAGELSTUDIO op de kaart.

NEW WAVE NAGELSTUDIO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW WAVE NAGELSTUDIO, company assigned to the tax number BE03861389160. The company NEW WAVE NAGELSTUDIO is located at the address: MOERLANDSTRAAT 136; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 287,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Epilation à la Cire,Faux Ongles,Manucure..
The main activity of NEW WAVE NAGELSTUDIO is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW WAVE NAGELSTUDIO is not available. You also can look at reviews of NEW WAVE NAGELSTUDIO, open positions, location of NEW WAVE NAGELSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW WAVE NAGELSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW WAVE NAGELSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW WAVE NAGELSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW WAVE NAGELSTUDIO, employees, financial statistics.