MARINA VAN HOECK

Contactgegevens MARINA VAN HOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINA VAN HOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINA VAN HOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OXDONKSTRAAT 108; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15711047 (+32-15711047) 15711047 (+32-15711047)

Fax (fax): +32 (14) 196-52-32 +32 (14) 196-52-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINA VAN HOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINA VAN HOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINA VAN HOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINA VAN HOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINA VAN HOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINA VAN HOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINA VAN HOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINA VAN HOECK
Products information MARINA VAN HOECK

BTW identificatienummer (tax): BE04571929931
Ondernemingsnummer: 7777465820
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Soins: Conseillers en Couleurs.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINA VAN HOECK
(Get full report from official database of BE for MARINA VAN HOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINA VAN HOECK
Addition kinds of activities for MARINA VAN HOECK

287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
73891405. Fles sorteren | Bottle sorting
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij MARINA VAN HOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINA VAN HOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINA VAN HOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINA VAN HOECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van MARINA VAN HOECK in sociale netwerken
Look for responds of MARINA VAN HOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINA VAN HOECK. Laat een reactie achter voor MARINA VAN HOECK. MARINA VAN HOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINA VAN HOECK. Leave a respond for MARINA VAN HOECK. MARINA VAN HOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINA VAN HOECK op de google maps. Adres en contacten MARINA VAN HOECK
Location of MARINA VAN HOECK on the google maps. Address and contacts of MARINA VAN HOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINA VAN HOECK MARINA VAN HOECK: Real Software - Division Business & Government | GELKOP | Levisse | VANDERMAES | Paduwat

Other related companies as MARINA VAN HOECK: Real Software - Division Business & Government | GELKOP | Levisse | VANDERMAES | Paduwat

MARINA VAN HOECK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINA VAN HOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04571929931. Het bedrijf MARINA VAN HOECK bevindt zich op het adres: OXDONKSTRAAT 108; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Conseillers en Couleurs..
De hoofdactiviteit van MARINA VAN HOECK is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINA VAN HOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINA VAN HOECK, openstaande posities, locatie van MARINA VAN HOECK op de kaart.

MARINA VAN HOECK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINA VAN HOECK, company assigned to the tax number BE04571929931. The company MARINA VAN HOECK is located at the address: OXDONKSTRAAT 108; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Conseillers en Couleurs..
The main activity of MARINA VAN HOECK is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINA VAN HOECK is not available. You also can look at reviews of MARINA VAN HOECK, open positions, location of MARINA VAN HOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINA VAN HOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINA VAN HOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINA VAN HOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINA VAN HOECK, employees, financial statistics.