MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MARIE-JEANNE MOUSSIAUX
Private companiesTransportation by Air • MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

Contactgegevens MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PEUPLIERS 2; 5360; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83611817 (+32-83611817) 83611817 (+32-83611817)

Fax (fax): +32 (15) 645-28-43 +32 (15) 645-28-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JEANNE MOUSSIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JEANNE MOUSSIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JEANNE MOUSSIAUX
Products information MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05970489501
Ondernemingsnummer: 1375732421
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JEANNE MOUSSIAUX
(Get full report from official database of BE for MARIE-JEANNE MOUSSIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JEANNE MOUSSIAUX
Addition kinds of activities for MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
492599. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
38420416. Suspensories | Suspensories
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines

Werken bij MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Laat een reactie achter voor MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. MARIE-JEANNE MOUSSIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. Leave a respond for MARIE-JEANNE MOUSSIAUX. MARIE-JEANNE MOUSSIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JEANNE MOUSSIAUX op de google maps. Adres en contacten MARIE-JEANNE MOUSSIAUX
Location of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX on the google maps. Address and contacts of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JEANNE MOUSSIAUX MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: RSC ANDERLECHT | V.C. FLOREFFE | SOFTWARE FACTORY BELGIUM | KLEIN NEDERLO | The Pub

Other related companies as MARIE-JEANNE MOUSSIAUX: RSC ANDERLECHT | V.C. FLOREFFE | SOFTWARE FACTORY BELGIUM | KLEIN NEDERLO | The Pub

MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05970489501. Het bedrijf MARIE-JEANNE MOUSSIAUX bevindt zich op het adres: RUE DES PEUPLIERS 2; 5360; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, openstaande posities, locatie van MARIE-JEANNE MOUSSIAUX op de kaart.

MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, company assigned to the tax number BE05970489501. The company MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is located at the address: RUE DES PEUPLIERS 2; 5360; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX is not available. You also can look at reviews of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, open positions, location of MARIE-JEANNE MOUSSIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JEANNE MOUSSIAUX, employees, financial statistics.