MARIA VAN GAEVEREN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MARIA VAN GAEVEREN
Private companiesTransportation Services • MARIA VAN GAEVEREN

Contactgegevens MARIA VAN GAEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA VAN GAEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA VAN GAEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSTRAAT 30; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37742469 (+32-37742469) 37742469 (+32-37742469)

Fax (fax): +32 (14) 275-43-31 +32 (14) 275-43-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA VAN GAEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA VAN GAEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA VAN GAEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA VAN GAEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA VAN GAEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA VAN GAEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA VAN GAEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA VAN GAEVEREN
Products information MARIA VAN GAEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08230926513
Ondernemingsnummer: 2570495605
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA VAN GAEVEREN
(Get full report from official database of BE for MARIA VAN GAEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA VAN GAEVEREN
Addition kinds of activities for MARIA VAN GAEVEREN

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
10619907. Tantalum mining | Tantalum ore mining
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
86110100. Vakverenigingen | Trade associations
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij MARIA VAN GAEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA VAN GAEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA VAN GAEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA VAN GAEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van MARIA VAN GAEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of MARIA VAN GAEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA VAN GAEVEREN. Laat een reactie achter voor MARIA VAN GAEVEREN. MARIA VAN GAEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA VAN GAEVEREN. Leave a respond for MARIA VAN GAEVEREN. MARIA VAN GAEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA VAN GAEVEREN op de google maps. Adres en contacten MARIA VAN GAEVEREN
Location of MARIA VAN GAEVEREN on the google maps. Address and contacts of MARIA VAN GAEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA VAN GAEVEREN MARIA VAN GAEVEREN: Fimaco | JOSEPH RACE | OFFICE REPR?SENT. FISCALE | TD Williamson S.A. | Fedis ASBL

Other related companies as MARIA VAN GAEVEREN: Fimaco | JOSEPH RACE | OFFICE REPR?SENT. FISCALE | TD Williamson S.A. | Fedis ASBL

MARIA VAN GAEVEREN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA VAN GAEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230926513. Het bedrijf MARIA VAN GAEVEREN bevindt zich op het adres: AMBACHTSTRAAT 30; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van MARIA VAN GAEVEREN is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA VAN GAEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA VAN GAEVEREN, openstaande posities, locatie van MARIA VAN GAEVEREN op de kaart.

MARIA VAN GAEVEREN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA VAN GAEVEREN, company assigned to the tax number BE08230926513. The company MARIA VAN GAEVEREN is located at the address: AMBACHTSTRAAT 30; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of MARIA VAN GAEVEREN is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA VAN GAEVEREN is not available. You also can look at reviews of MARIA VAN GAEVEREN, open positions, location of MARIA VAN GAEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA VAN GAEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA VAN GAEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA VAN GAEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA VAN GAEVEREN, employees, financial statistics.