LILIANE DUMALIN

Contactgegevens LILIANE DUMALIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIANE DUMALIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIANE DUMALIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIB?RATION 23; 4342; AWANS, België

Telefoon (phone): 42574483 (+32-42574483) 42574483 (+32-42574483)

Fax (fax): +32 (59) 617-81-53 +32 (59) 617-81-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIANE DUMALIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIANE DUMALIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIANE DUMALIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIANE DUMALIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIANE DUMALIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIANE DUMALIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIANE DUMALIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIANE DUMALIN
Products information LILIANE DUMALIN

BTW identificatienummer (tax): BE03691650390
Ondernemingsnummer: 7252044677
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIANE DUMALIN
(Get full report from official database of BE for LILIANE DUMALIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIANE DUMALIN
Addition kinds of activities for LILIANE DUMALIN

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
50879907. Verplaatsende apparatuur en benodigdheden | Moving equipment and supplies
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij LILIANE DUMALIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIANE DUMALIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIANE DUMALIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIANE DUMALIN. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van LILIANE DUMALIN in sociale netwerken
Look for responds of LILIANE DUMALIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIANE DUMALIN. Laat een reactie achter voor LILIANE DUMALIN. LILIANE DUMALIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIANE DUMALIN. Leave a respond for LILIANE DUMALIN. LILIANE DUMALIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIANE DUMALIN op de google maps. Adres en contacten LILIANE DUMALIN
Location of LILIANE DUMALIN on the google maps. Address and contacts of LILIANE DUMALIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIANE DUMALIN LILIANE DUMALIN: FORTIS | Rammant | Gillerot Stéphane | ANNE BROOS | V?RONIQUE FONTAINE

Other related companies as LILIANE DUMALIN: FORTIS | Rammant | Gillerot Stéphane | ANNE BROOS | V?RONIQUE FONTAINE

LILIANE DUMALIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIANE DUMALIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691650390. Het bedrijf LILIANE DUMALIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIB?RATION 23; 4342; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van LILIANE DUMALIN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIANE DUMALIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIANE DUMALIN, openstaande posities, locatie van LILIANE DUMALIN op de kaart.

LILIANE DUMALIN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIANE DUMALIN, company assigned to the tax number BE03691650390. The company LILIANE DUMALIN is located at the address: RUE DE LA LIB?RATION 23; 4342; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of LILIANE DUMALIN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIANE DUMALIN is not available. You also can look at reviews of LILIANE DUMALIN, open positions, location of LILIANE DUMALIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIANE DUMALIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIANE DUMALIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIANE DUMALIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIANE DUMALIN, employees, financial statistics.